Mit tegyek hogy megváltozzak? Részletesebben lent
Kezdeném azzal hogy rettenetesen bosszúálló vagyok.Valaki megbánt egyből azon töröm a fejem, hogy megbosszuljam, ami sikerül is. (Akik nézik a Rubi c. telenovvellát azoknak írom, hogy belső tulajdonság alapján rá hasonlítok). És tudom hogy nem helyes. Vigyázok hogy kinek mit mondok, a lényeg h én jöjjek ki jól belőle. Meg beképzelt is vagyok.Tudom hogy jól nézek ki, de azt is tudom hogy a szépség múlandó ezért(is) szeretnék megváltozni, kedvesebb lenni és nem gonoszkodni annyit. Tudom hogy ezért nincs barátom sem, mert egy "boszorka" vagyok. Már volt aki mondta, hogy inkább lennék rondácska, de jó.
Már nagyon nem érzem így jól magam hogy nem tudok senkit szeretni igazán(családomon kívül persze) és engem sem szeretnek ,a fiúknak sem azért kellenék mert IGAZÁn szeretnek, szerintetek mit kéne tennem? Pár éve már voltam pszichológusnál, nem segített..feladta ment gyesre.
Csak normális válaszokat kérek!
És bocsi hogyha hosszú lett, köszönöm aki elolvassa.
20/L
Az első lépést már megtetted, hiszen felismered a gondodat és változtatni is szeretnél.
Ez jó.
Próbáld meg úgy, hogy gondolj bele másnak milyen lehet. Milyen lenne ha csúnya lennél és ha rajtad állnának bosszút.
Próbálj meg elkövetni mindent hogy megváltozz! Persze csak akkor ha barátokat akarsz majd egyszer magad köré...
Ez csak elhatározás kérdése és odafigyelés!
Számolj 10 ig mielőtt cselekednél és a rosszon törnéd a fejedet. Vagy máshogy vezesd le! Írd ki magadból, vagy ilyesmi...De ne a személyre szálljon vissza!
Remélem tudtam valamit segíteni:)
Sok szerencsét és kitartást!!Szükség lesz rá!
Ja és igen, ne várd egyik napról a másikra a nagy változást! Mert akkor csalódsz és feladod, meg ilyet nem is lehet, ilyen csak a mesékben vannak! Bele telik majd egy kis időbe, de ha kitartó vagy, hidd el, sikerülni fog;)
amíg a kis életed tökéletes és mindent megkapsz és csak a jót látod, addig elég nagy a valószínűsége h ilyen önző maradsz.
Talán neked sem a külsőségek alapján kéne megítélni az embereket, és ösztönözni kéne magad szívesen segíts másokon, még akkor is ha neked semmi hasznod nincs belőle, vagy akár még kisebb károd is van belőle. nem mindig az igazadat kell hajtani, néha hagyd rá másokra h nekik legyen igazuk mégha tudod is belül h nincs.
ja és őszintén mosolyogj minden emberre :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!