Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek megváltozzak?...

Szerintetek megváltozzak? Lejjeb a kérdés bővebben kifejtve.

Figyelt kérdés
csak arról lenne szó, hogy ugye szeretek szakadt, vagy foltozott farmerekben járni (ami valljuk be, nem túl bizalomgerjesztő - vagyis igy gondolom) de ennek ellenére, mégis ezekben érzem jól magam, miért, nem tudom. NA, most arról lenne szó, ha magamra erőltetném, hogy divatosan öltözködjek, akkor az szerintem nem én lennék, de akkor nagy valószinűséggel több lánnyal lenne kapcsolatom, mint így. Nem tudom mi lenne a jobb...maradjak ilyen, amilyen valójában vagyok, kevesebb ismerőssel, vagy alakuljak át egy népszerű emberré. Szerintetek?
2010. jan. 2. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:

ha átalakulsz,nem biztos h népszerű leszel

nem a ruha teszi az embert ha így nem szeretnek,valószínű úgyse fognak...

2010. jan. 2. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

ha magadra erőltetsz valami olyasmit, ami nem Te vagy, akkor azt a másik úgyis leveszi a viselkedésedből. ritka az olyan ember, aki tartósan meg tudja játszani magát. ha mégis sikerül, akkor is, előbb-utóbb úgyis kiderül a dolog, hogy nem magadat adtad, még ha ruhákról van is szó. ha olyan ruhát hordasz, ami nem tetszik, nem kényelmes, akkor magadat is rosszul fogod érezni, és az megint csak oda fog vezetni, hogy meglátszik majd a viselkedéseden.

ha nem magad adod, akkor nem leszel "menő", maximum menősködő lúzer.

ha viszont azt adod, ami Te vagy... nos, lehet, hogy kevesebb haverod lesz, de inkább egy-két Barát, mint 500 Ismerős...

2010. jan. 2. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt hordd amiben jól érzed magad, lehet hogy nem leszel nagymenő, de legalább akik veled vannak tudhatod hogy azért vannak veled mert Téged szeretnek és nem azt akinek megjátszod magad. Sokat érsz sok ismerőssel hogyha bajban egyik sem segít. Ne akarj más lenni maradj önmagad. :)
2010. jan. 2. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Azok az igazi barátok akik azért a barátaid mert kedvelnek téged és nem azok akik az öltözködésed alapján ítélnek meg. Nem érdemes mások kedvéért megváltozni...

Add magad és szerezz úgy barátokat:)

13/L

2010. jan. 2. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Add önmagad! Ha megjátszod magad, akk olyan lányoknak fogsz tetszeni, akik nem a te eseteid! Ha magadat adod, akk előbb-utóbb úgyis megtalál egy olyan lány, akivel hasonló stílusúak vagytok :)
2010. jan. 2. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy fiú vagy vagy lány? Mert szerintem az sem mindegy ebben a helyzetben.
2010. jan. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!