Pank vagyok? Leírom részletesebben lent. Nem meghatározást szeretnék, meg semmi ilyesmit, csak meg akarom tudni, hogy nagyjából hogy ki is vagyok valójában .
Leírom részletesebben. Nem meghatározást szeretnék, meg semmi ilyesmit, csak meg akarom tudni, hogy nagyjából hogy ki is vagyok valójában . Régen mindig mindenen görcsöltem, túlparáztam meg minden. Mindig is különc voltam, gyűlöltem a divatot, az ilyen túlfejlesztett cikkeket ( százezredik mobiltelefon stb), szabályokat, korlátoltságot és még sorolhatnám.
2 éve kezdtem el hallgatni a kedvenc pankzenekaromat, fél éve elkezdtem magam mélyebben beleásni a pank zenébe. Eleinte még csak zene volt, de aztán kezdtem fordítani őket, meg kezdtem magyarokat hallgatni; így eljutottam az anarchiáig. Anarchista lettem és vagyok ( bár sokan meghurcolnak érte, de nem igazán érdekel ). Életemben először érzem azt, hogy végre van olyan réteg, ahol legalább hasonló a gondolkodásmódunk. Pankkal eddig csak eggyel találkoztam, de azzal is megszakadt a kapcsolatom ( bár nagyon jóba voltunk ), szóval a környezetemben egyedül vagyok. Mára már nem érdekel mások véleménye, magam akarok lenni; toleránsabb lettem;és sokkal szabadabb. először érzem magam jól a bőrömben, először szeretem azt aki vagyok.
Az öltözködésem most kezd kialakulni ( bár pár dolgot kivéve a pank nem az öltözéken múlik, mert a pank életérzés, és nem divat ) Vélemények? ha van kérdés válaszolok:D
A punkok inkább agresszívek.
Amúgy attól, hogy kevesebb ember hord punk cuccokat, az is csak egy divat. Divat mely mára nagyjából letűnt, legalábbis a széles közönség számára.
Le tudom írni amúgy, csak néha rögzül írásban az ahogy ejtem, bocsánat e "bűnömért".
Amúgy zenék: Rancid, Casualties, Unseen, Discharge, Sex Pistols, Barackca, Leftover Crack, Aus-Rotten, G.B.H, Varukers, Choking Victim, Nesze, Auróra, Fegyelmező Részleg, Hátsó Szándék, Tolerancia, Éhenkórászok, Macskanadrág, Tirpunk, Oxymoron; és pár Prosectura/Exploited/Derkovbois/SKA-P és 193. cella szám. Amúgy összevissza sorrendben írtam, nehogy vki ebbe is belekössön :DD
Az vagy ami szeretnél lenni
a punkok nem agresszívak
a zenék közt van jó pár jó zene:)
punks not dead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!