Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pank vagyok? Leírom részletese...

Pank vagyok? Leírom részletesebben lent. Nem meghatározást szeretnék, meg semmi ilyesmit, csak meg akarom tudni, hogy nagyjából hogy ki is vagyok valójában .

Figyelt kérdés

Leírom részletesebben. Nem meghatározást szeretnék, meg semmi ilyesmit, csak meg akarom tudni, hogy nagyjából hogy ki is vagyok valójában . Régen mindig mindenen görcsöltem, túlparáztam meg minden. Mindig is különc voltam, gyűlöltem a divatot, az ilyen túlfejlesztett cikkeket ( százezredik mobiltelefon stb), szabályokat, korlátoltságot és még sorolhatnám.

2 éve kezdtem el hallgatni a kedvenc pankzenekaromat, fél éve elkezdtem magam mélyebben beleásni a pank zenébe. Eleinte még csak zene volt, de aztán kezdtem fordítani őket, meg kezdtem magyarokat hallgatni; így eljutottam az anarchiáig. Anarchista lettem és vagyok ( bár sokan meghurcolnak érte, de nem igazán érdekel ). Életemben először érzem azt, hogy végre van olyan réteg, ahol legalább hasonló a gondolkodásmódunk. Pankkal eddig csak eggyel találkoztam, de azzal is megszakadt a kapcsolatom ( bár nagyon jóba voltunk ), szóval a környezetemben egyedül vagyok. Mára már nem érdekel mások véleménye, magam akarok lenni; toleránsabb lettem;és sokkal szabadabb. először érzem magam jól a bőrömben, először szeretem azt aki vagyok.

Az öltözködésem most kezd kialakulni ( bár pár dolgot kivéve a pank nem az öltözéken múlik, mert a pank életérzés, és nem divat ) Vélemények? ha van kérdés válaszolok:D

2010. jan. 30. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A punkok inkább agresszívek.

Amúgy attól, hogy kevesebb ember hord punk cuccokat, az is csak egy divat. Divat mely mára nagyjából letűnt, legalábbis a széles közönség számára.

2010. jan. 30. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
azdurva hogy két éve hallgatsz punkot és még mindig nem tudod hogy kell leírni:D:D amugy mindegy mi vagy ha punknak gondolod magad az vagy. ha nem nem...hivd magad simán rockernek én is azt csinálom me én télleg mindent összevisza hallgatok..nemzeti rockot, punkot, metált....:D:D 14/L (valamit még akartam csak elfelejtettem majd ha eszembe jut leírom:)
2010. jan. 31. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
jah az előző válaszolónak akartam mondani hogy a punkok nem agresszívek csak ha valami olyan dologgal találkoznak ami nem egyezik az elveikkel....amugy a legjobbfejek:D
2010. jan. 31. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Muszáj valamilyen irányzathoz tartoznod?
2010. jan. 31. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha az lennél,le tudnád írni helyesen!Bocs!
2010. jan. 31. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:
most azért mert nem tudja leírni azért nem lehet punk?? amúgy már én is írtam neki ..nem kell ám 38541szer a fejéhez vágni(: Írd le milyen zenéket hallgatsz és megmondom az vagy-e:D
2010. febr. 1. 15:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Le tudom írni amúgy, csak néha rögzül írásban az ahogy ejtem, bocsánat e "bűnömért".

Amúgy zenék: Rancid, Casualties, Unseen, Discharge, Sex Pistols, Barackca, Leftover Crack, Aus-Rotten, G.B.H, Varukers, Choking Victim, Nesze, Auróra, Fegyelmező Részleg, Hátsó Szándék, Tolerancia, Éhenkórászok, Macskanadrág, Tirpunk, Oxymoron; és pár Prosectura/Exploited/Derkovbois/SKA-P és 193. cella szám. Amúgy összevissza sorrendben írtam, nehogy vki ebbe is belekössön :DD

2010. febr. 1. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
PUNK vagy gratulálok üdvözöllek körünkbenxD:D
2010. febr. 1. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Az vagy ami szeretnél lenni

a punkok nem agresszívak

a zenék közt van jó pár jó zene:)

punks not dead

2010. jún. 2. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!