Miért teszik a kérdéseket a google által láthatóvá? Szerintem ez bunkó dolog. (lent részletesebben)
"amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"
mi értelme ennek,ha az oldalon kívül bárki számára láthatóvá teszik?
és ne jöjjön senki azzal,hogy "tanulhasson belőle más is",ha tanulni akar,jöjjön fel az oldalra!!!
egyébként emiatt szívtam meg múltkor,hogy a szaros googleban látni lehetett a kérdést.
A google bármire rákeres, ami a neten van. "amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!" <-- Úgy sem tudják ki vagy, nem igaz? Ezért van ez a kiírás. Akár az is előfordulhat, hogy felteszel egy kérdést, és a szomszédod válaszol rá. Tudni fogod, hogy ő volt? Nem.
"ha tanulni akar,jöjjön fel az oldalra!!!" <-- Ha gugliban rátalál a kérdésre, és rá is kattint: tádááá, itt van az oldalon. Mellesleg nem úgy születik mindenki, hogy tudatában van ez oldal létezésével.
utolsó-hát az benne van a pakliban,ha feljön,akkor megtalálhatja,hát ez van.de nem írtam úgy,hogy arról nagyon rám lehessen ismerni és mégis...
máshogy meg nem lett volna értelemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!