Miért teszik a kérdéseket a google által láthatóvá? Szerintem ez bunkó dolog. (lent részletesebben)
"amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"
mi értelme ennek,ha az oldalon kívül bárki számára láthatóvá teszik?
és ne jöjjön senki azzal,hogy "tanulhasson belőle más is",ha tanulni akar,jöjjön fel az oldalra!!!
egyébként emiatt szívtam meg múltkor,hogy a szaros googleban látni lehetett a kérdést.
Ha olyan kérdést teszek fel, amiben rólam, egy közeli ismerősömről stb. van szó, és egyértelműen felismerhető hogy kiről íródott, vagy ki írta, akkor ezeket teszem:
- ferdítem a történetet lényegtelen dolgok elmozdításával vagy hozzáadásával. (Például ha velem történt meg egy kínos eset, akkor inkább azt írom, hogy "az egyik barátnőm nagyon maga alatt van, mert ez és ez történt vele... Mit mondjak neki?")
- megpróbálok a kérdéssel másra rákérdezni, mint amire kíváncsi vagyok, de úgy hogy a válaszból más infó is kiderüljön. (Például "hány lába van a kutyának?" erre a válasz értelemszerűen "négy", de egyben az is kiderült, hogy a kutyának van lába xD Na jó, ez nagyon gyenge példa volt, de a módszer hasznos!)
- odateszek egy kis rejtett hátsó szándékot... Tudom, nem szép dolog, és nem is vagyok rá büszke, de ha muszáj hát muszáj. (Például ha van valaki, akinek ártani szeretnék, mert mondjuk szemét volt velem, akkor felteszek valami olyan kérdést, amiben mintha "nagyon együtt éreznék vele", de a kapott válaszokat igazából másra fogom felhasználni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!