Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megváltozzak? Akkor talán...

Megváltozzak? Akkor talán jobb lesz?

Figyelt kérdés
Egy átlagos, 14 éves lány vagyok. De nem az a fajta, aki minden nap festi magát, hidrogénezett a haja, és mindent leszar. Nem. Én tanulok, és mondjuk normálisan öltözködök. Most is kitűnő lett a félévim. Zenei téren 8 éve zongorázom, de ettől függetlenül nem szeretem a Hannah Montanat, Sp-t, és társait. Sokszor még a rap-et is meghallgatom, sőt, van amit kifejezetten szeretek. Az osztályomban a lányok 95%-a az ellentétem. Tehát a sarkon is elképzelhetőek. Az a baj velem, hogy kicsit nehezen nyílok meg, de azért viszonylag könnyen barátkozom. Utálom, hogy sokszor levegőnek néznek, minden nélkül leoltanak, beszólnak. Pedig ronda sem vagyok, többen is mondták, hogy szép az arcom, és az utóbbi időszakban nagyon lefogytam. Van egy srác aki nagyon tetszik. És... úgy érzem, én is neki. Beszélgetünk, bizalmas velem, félt, megvéd, és sokat segít. Aggódik amiatt hogy sokszor sírok mostanában. A legjobb barátnőm csúnyán megbántott, szóval ezért sírok. Én nagyon szeretném ha összejönne a sráccal. De akkor az a sok jel valami félreértés? : A többi lányt piszkálja, de nekem azt mondta, hogy ők krvák, én vagyok a normális. Megvéd tőlük. De ma is annyira rosszul esett amiket mondott. Legyek olyan mint a többi lány, és akkor figyelni fog rám? Ha megváltozok jobb lenne? Most is nagyon szomorú vagyok miatta :( Pedig tényleg úgy néz ki, hogy tetszem neki.
2010. febr. 4. 15:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Szóval velem egészen máshogy viselkedik. És annyi mindent teszek azért, hogy tetszek neki. Ezért is fogytam le.
2010. febr. 4. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ő barátként kezel téged, de ez nem biztos. Őszintén kellene beszélned vele erről.

Ha azt mondja, Te vagy normális, miért akarsz olyan lenni, mint akiket ő lek*rváz?

Egyébként csak mellékesen kérdezném meg, mitől is vagy Te átlagos? Csak mert így kezdted a bemutatkozást, aztán meg valami teljesen mást írtál le magadról.

2010. febr. 4. 15:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Átlagoson azt értem, hogy nem az a lány, aki sikítozik, kifesti magát, cukcsi rucikat hord, és stb.
2010. febr. 4. 15:16
 4/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok túl "feltűnő".
2010. febr. 4. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Azokkal a lányokkal csak mutatkozni szeretnek a fiúk, főleg ennyi idősen. Majd meglátod később, hogy aki komoly kapcsolatot akar, az pont a magadfajta lányokat keresi. Miért gondolod, hogy nincs benned különleges? Tudsz zongorázni! Ez egy nagyon klassz dolog. Ráadásul komolyan veszed a tanulást, nyilván nem csak a külsőségekről lehet veled beszélgetni. A fiúval kapcsolatban csak annyit tanácsolok, hogy ne siettess semmit, ha akar tőled valamit, akkor úgyis kezdeményezni fog. Lehet, hogy csak időre van szüksége, de az is lehet, hogy egyelőre csak a barátjának tart. Még egy aranyszabály: mindig legyél önmagad, ne akarj másmilyen lenni, csak hogy másoknak megfelelj!
2010. febr. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!