Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy nyugodt...

Mit csináljak, hogy nyugodt maradjak a tanfolyamon?

Figyelt kérdés
Járok egy angol ynelvű tanfolyamra. Ketten vagyunk magyarok, mások mind angolok. Nagyon jól értem is és beszélem is az angolt, de mindig, amikor ott vagyok nagyon nagyon kipirulok, ég az arcom és elvesztem a kreativitásom, mintha nem is én lennék. Annyira szégyenlem, hogy ilyen vagyok , de bármennyire is próbálok, nem tudok változtatni ezen...:(
2008. nov. 8. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Igyál egy felest,mielőtt odamész.Az alkohol közismerten az egyik legjobb stresszoldó szer.De csak óvatosan,nehogy piásan menj be,vagy alkoholistává válj!
2008. nov. 9. 00:18
 2/4 A kérdező kommentje:
...igazán nagyra értékelem az ilyen naaaagy kreatiivitást igénylő válaszokat...többet tudok meg a válaszadóról....;)
2008. nov. 9. 07:40
 3/4 anonim ***** válasza:

a zsebedbe tegyél egy gémkapcsot

lehet hülyeségnek hangzik de olvastam hogy stresszes embereknél beválik :P

2008. nov. 9. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne engem kritizálj vazzeg.Én csak segíteni akartam.Ha neked már ez is baj,akkor kabbe!
2008. nov. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!