Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Menjek, vagy maradjak?

Menjek, vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Elég hosszú a történet, és nem akarok nagyon részletezni. A lényeg, hogy anyám és apám külön élnek, viszonylag messze egymástól. Eleinte közel laktunk, de anyám hozzáment egy pasashoz, és így messzire kerültünk aputól. Természetesen mentem hozzá rendszeresen, most is, nem ezzel van a baj. Nemrég a tesóm felköltözött apuhoz, és azóta minden megváltozott. Rengetegszer fordul meg az én fejemben is, hogy menjek, mert itthon úgy érzem nem szeretnek, és ott jobban kedvelnek. Ott több lenne a lehetőség is tekintettel pl. tanulásra is. De itt vannak a barátaim is, és nem szeretném, hogy még súlyosabb legyen a helyzetem itthon, mert tudom, hogy anyáék nagyon utálnának érte, ha én is mennék. De döntenem kell, mert ha mennék, még a suli meg ilyenek miatt el kéne kezdeni a dolgot. Röviden ennyi. Szerintetek?
2011. máj. 16. 19:47
 1/1 animewazze válasza:
A barátokat szard le, a jövőd nem rajtuk múlik. Tanuljál, pénzre szükséged lesz. Ne befolyásoljanak az érzelmek, magadnak te legyél az első.
2011. máj. 24. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!