Elmebeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Miért gondolom azt, hogy jobb vagyok másoknál? Miért hiszem azt, hogy jobban megértem az emberiséget mint bárki más? Miért tartom az erkölcsömet olyan magasnak mint egy szenté? Miért nem tudok normálisan élni és -beszélgetni emberekkel a hétköznapi dolgokról? Miért nem érdekel a felszínesség? Miért csak az ember lelkével foglalkozok? Engem nem érdekel semmi csak a kőkemény igazság ami ott van bent és semmi más. Hetek óta csak olyan gondolataim vannak, hogy hírnevet akarok és menni előre. Sikereket akarok, de nem kicsikét hanem Nagy Sándor szintűeket. Igazságot és bekesseget körülölelve szeretettel... Mi a gyász történik velem ? Miért nem tudom levetkőzni ezt, hogy normálisan tudjak élni?

2019. febr. 3. 20:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Jó és akkor, hogyan kezeljem ezeket a dolgokat a legegyszerűbben?
2019. febr. 4. 07:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Magadnak akarsz bizonyítani ezzel valószínűleg. Nem vagy jobb másoknál megsúgom, csak hiszed. Elég nagyképűség állítani, hogy te bárki másnál jobb lehetsz. Engedd el kicsit magad. Próbálj leereszkedni a szerinted alacsonyabb szinten lévőkre. Mert, ha ezzel a felsőbbrendűségű tudattal élsz, akkor sose fog menni... Nem bántani akarlak ezzel. Én se szeretem a felszínes dolgokat, s úgy érzem senki se ért meg, de ettől nem hiszem magam nagyobbnak vagy jobbnak, csak másnak.
2019. júl. 10. 00:36
 23/23 anonim ***** válasza:
A felsobbrenduseg alaptulajdonsaga, hogy a tobbi embert tamogatjuk esendosegeben is. Segitjuk oket is megvilagosodni, atadjuk nekik tudasunkat. Ha ez meglesz neked is akkor mondhatsz ilyeneket.
2019. júl. 10. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!