Ha nem vágyom párkapcsolatra, szerelemre, együttélésre egy lánnyal/nővel, boldog örömteli percekre, akkor elmebeteg vagyok?
Előélet : Tizenéves kor közepétől kezdve szűk 1 évtizeden át kudarc követetett kudarcot a nők terén. Megaláztak rengetegszer, kigúnyoltak, összetörtek, földbe döngöltek.
Ilyenkor szokták a nőket meggyűlölni a férfiak. Én viszont nem gyűlöletet érzek.
Én a nagy semmit érzem, nincs bennem vágy, igazából most jöttem rá hogy eddig se volt bennem őszinte vágy szerelemre, társra, csak próbáltam beilleszkedni a társadalomba és megfelelni a normáknak.
De az őszinte igazság az hogy én egyáltalán nem vágyom társra, egyszerűen teszem a hétköznapi dolgaimat, rohadt jókat maszturbálok mikor éppen sok bennem a nemi vágy (ezen kívül semmilyen vágy nincs bennem, ez is csak 100%ban testi dolog).
Nem érzem úgy hogy bármi is hiányozna az életemből.
Kívülről nézve ez elég betegnek tűnhet, zakkant lehetek agyilag?
F/26
Részben érthető - részben pedig lehet, hogy ez egy ilyen betegséget indított el benned.
Ezt egyrészt egy pszichológussal lehetne tisztázni.
Másrészt talán érdemes lenne elmenni egy hormonvizsgálatra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!