Miért gondolom azt, hogy jobb vagyok másoknál? Miért hiszem azt, hogy jobban megértem az emberiséget mint bárki más? Miért tartom az erkölcsömet olyan magasnak mint egy szenté? Miért nem tudok normálisan élni és -beszélgetni emberekkel a hétköznapi dolgokról? Miért nem érdekel a felszínesség? Miért csak az ember lelkével foglalkozok? Engem nem érdekel semmi csak a kőkemény igazság ami ott van bent és semmi más. Hetek óta csak olyan gondolataim vannak, hogy hírnevet akarok és menni előre. Sikereket akarok, de nem kicsikét hanem Nagy Sándor szintűeket. Igazságot és bekesseget körülölelve szeretettel... Mi a gyász történik velem ? Miért nem tudom levetkőzni ezt, hogy normálisan tudjak élni?
Hitler nem volt kattant! nem a történelemkönyvnek kell hinni
2019. febr. 3. 21:26
12/23 anonim válasza:
Végül is csak kiirtotta fél Európát, egyáltalán nem nagy ügy, hisz jó szándékból tette...
2019. febr. 3. 21:45
13/23 anonim válasza:
agymosott vagy! gratula
2019. febr. 3. 21:46
14/23 anonim válasza:
Akkor magyarázd el légyszíves, hogy szerinted Hitler úr szerinted miért egy épelméjű személy volt. Tudtommal az ő nevéhez köthető a nácizmus és a népirtás, de biztos csak hazugságban éltem eddig, szóval légyszíves világosíts fel az igazságról.
2019. febr. 3. 21:52
15/23 anonim válasza:
Hát ugye míg magunkhoz mérjük a világot addig ez van:) Majd ha a világot méred magadhoz, akkor fog változni. De legjobban akkor jársz ha semmit nem mérsz semmihez. Nincs jobb vagy rosszabb. A dolgok csak vannak. Majd egyszer ha szerencséd lesz meglátod, hogy ami rossznak tűnik, annak is simán lehet értelme. Ami meg jónak az is lehet hülyeség. Érdemes elgondolkodni azon, hogy megértsd ami körülötted van és akkor majd látni fogod, hogy ez a felfogás mennyire szűk és egyszerű. Amúgy nincs semmi bajod, csak nem vagy még elég fejlett és tapasztalt:)
2019. febr. 3. 21:52
16/23 anonim válasza:
És mi értelme volt kiirtani több millió embert, akik semmit nem vétettek ellene? Én nem zárkózom el a magyarázatod elől, de akkor magyarázd el érvekkel, hogy miért volt bizonyos szempontból jó döntés millióival mészárolni az ártatlanokat. Várom a magyarázatodat.
2019. febr. 3. 21:56
17/23 anonim válasza:
Hitler egy dolgot akart: örökké hatalmon maradni. Ehhez mérve néhány millió ember halála semmiség. Vannak olyan emberek, akik egyáltalán nem foglalkoznak ilyenekkel. A feszültség és az uszítás a lételemük, no meg a hatalom. Hitler emelett bipoláris zavarban szenvedett és paranoiás volt. Ennyi történt.
2019. febr. 3. 22:08
18/23 anonim válasza:
Gyerekek, nagyon el tértünk az eredeti témától, ha Hitler úrról akartok eszme cserét le bonyolítani, akkor ezt privátban is meg tehető!
2019. febr. 3. 22:43
19/23 anonim válasza:
Szia! Hasonló vagyok hozzád azt hiszem. És sokáig nekem is ilyen gondolataim voltak, mint neked. Önmagamat "különb"nek gondoltam másoknál, lenéztem sok mindenkit amiért felszínesek, látszólag értelmetlen dolgokról cseverésznek és nem veszik észre hogy mi az, ami igazán számít és fontos. Az igazságot szeretnéd tudni? Az igazság az, hogy nem vagy jobb senkinél, és senki se jobb nálad! Csupán mások vagyunk. Ezt kell valahogy megérteni. Ahelyett, hogy másokat szidsz és lenézel és magadat piedesztálra emeled, kinyitod a szemedet és rájössz, hogy MINDENKI tud neked tanítani valamit, s ugyanúgy miután rájöttél hogy nem vagy több másoknál, a te magad másfajta bölcsességével is tudsz tanítani valamit az embereknek. Akkor tudsz majd igazságot és békességet terjeszteni, ha ezek önmagadban meglesznek. Nem kioktatni akarlak, én is nagyon az elején tartok ebben.
Miért akarsz "nagy" ember lenni? Miért nem elég az, aki már most vagy?
(Amúgy én is INFJ vagyok haha)
N/26
2019. febr. 3. 23:16
20/23 anonim válasza:
Ja és felejtsd el hogy skizofrén, elmebeteg vagy depressziós vagy, mert ha sokszor gondolod ezt, még a végén tényleg az leszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!