Elmebeteg vagyok?
Figyelt kérdés
Miért gondolom azt, hogy jobb vagyok másoknál? Miért hiszem azt, hogy jobban megértem az emberiséget mint bárki más? Miért tartom az erkölcsömet olyan magasnak mint egy szenté? Miért nem tudok normálisan élni és -beszélgetni emberekkel a hétköznapi dolgokról? Miért nem érdekel a felszínesség? Miért csak az ember lelkével foglalkozok? Engem nem érdekel semmi csak a kőkemény igazság ami ott van bent és semmi más. Hetek óta csak olyan gondolataim vannak, hogy hírnevet akarok és menni előre. Sikereket akarok, de nem kicsikét hanem Nagy Sándor szintűeket. Igazságot és bekesseget körülölelve szeretettel... Mi a gyász történik velem ? Miért nem tudom levetkőzni ezt, hogy normálisan tudjak élni?2019. febr. 3. 20:54
1/23 anonim válasza:
egyébként ugyanez van velem is. de azért ismerjük be sok degenerált felett felsőbbrendűek is vagyunk. ez jellemző egyébként az intj személyiségtípusra.
3/23 anonim válasza:
A jellemed eléggé kicsinyes, majd meg érsz te is!
4/23 A kérdező kommentje:
Úristen, totál kivagyok égve az ilyen parasztoktol, akik levannak ott ragadva hogy szoismetlldes.. kit érdekel, hogy mit ismétlek ember. Kérdeztem valamit, olvasd el empatikusan és válaszolj. Segíts
2019. febr. 3. 21:06
5/23 anonim válasza:
arra mondtam hogy saját magamat ismételtem! én vagyok az egyes! :) de te se vagy különb ember
6/23 A kérdező kommentje:
Jojo,bocsi. Bevagyok pörögve mert most először írtam ki magamból mindent és azt hittem beleakarsz kötni a hülyeségekbe..
2019. febr. 3. 21:12
7/23 anonim válasza:
dehogy. tudom hogy érzel. meg mi se vagyunk egyedül. elég fura társadalom van mostanába :D
8/23 A kérdező kommentje:
Furaaaaa, konkrétan nem tudom kiélvezni hogy jól nézek ki. Mert egyszerűen nem tudok azonosulni az emberekkel. Csak a hülyeség jön belőlük. Telejsen elvan cseszve a világ és főleg az új generáció. Már most könyvét tudnék írni , hogy mennyi bajom van az emberekkel. És amugy infj vagyok..
2019. febr. 3. 21:20
9/23 anonim válasza:
ez a média meg az idióta emberek kombinációja egyébként. biorobotok kb :D
10/23 anonim válasza:
Igen, tudtam hogy INFJ vagy!!! Ráadásul az egészségtelen fajtából. Onnan tudtam, hogy én is pont ugyanilyen vagyok. Azért arra ügyelnünk kell, hogy ne érjük el Hitler szintjét, aki szintén egy kattant INFJ volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!