Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudom leszoktatni magam...

Hogy tudom leszoktatni magam erről?

Figyelt kérdés

Már egy ideje zavar, de sosem mondtam el senkinek.

Szóval az a helyzet, hogy van egy gondolatom. Ezt még magamban sem mondom ki teljesen, mert soha nem akarom, hogy megtörténjen, de egyből elkezdem így rezegtetni a fejem és mondogatom, hogy soha, soha! Ezt abba akarom hagyni, mert nagyon zavar és a nyakamnak se tesz jót.

Pl.: Jön egy ilyen gondolat: Meleg le.. SOHA, SOHA!!!

2010. jún. 25. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Foglald le magad, hogy ne gondolj ilyenekre. Mozdulj ki haverokkal/barátokkal, szórakozz, kapcsolódj ki! Hidd el egy idő utám már ilyen gondolatok sem fognak eszedbe jutni!
2010. jún. 25. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lenne, ha elmondanád mi az a gondolat és így talán segíteni is tudnék, de így..
2010. jún. 25. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is sokszor olyan jut eszembe ami nem szabadna,mert hihetetlen bizar,olyankor én is kiakadok magamon,de szerintem ez sok emberrel előfordul:D
2010. jún. 25. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
xanax
2010. jún. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!