Feladom?! Nem próbálgatom leszoktatni a pelusról, mert csak felidegesítem magam hogy nem sikerül.
Kisfiam 2 és fél éves. 2 évesen megpróbáltam hogy mit szól a bilihez, nem tetszett neki. Ok, nem erőltetem. Aztán most is megpróbáltam, most nem bilivel, hanem szűkítővel a wc-n. Először tetszett neki a látvány, de mikor ráült kényelmetlen volt neki és le akart szállni. Mondtam neki próbáljuk ki pelus nélkül, na arra meg elkezdett hisztizni,hogy a pelust nem vesszük le. OK, ennyi volt. Mikor próbáljam meg újra, télen? Vagy már csak jövő nyáron, amikor már 3 és fél éves lesz?
A cumiról magától mondott le egyik napról a másikra. Sőt vettünk neki egy biciklit, de bukósisak nélkül nem ülhetett rá. Az istennek nem tudtuk rápróbálni sem a bukósisakot, aztán egyik nap magától mondta,hogy vegyünk neki bukósisakot, mert szeretne biciklizni. Várjam meg amíg magától szól hogy most már nem kell pelus? Létezhet ilyen, hogy így szokik rá a wc-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!