Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Min gondolkozol most? Mit érzel?

Min gondolkozol most? Mit érzel?

Figyelt kérdés
Írd le! :D =P
2010. jún. 21. 16:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Munkán gondolkodok.

És mindenféle rossz érzés van bennem :S

2010. jún. 22. 02:15
 12/26 anonim ***** válasza:
Arra gondolok, hogy hogyan lehetnék jobb beszélgetőpartner egy társoságban.
2010. jún. 22. 02:17
 13/26 anonim ***** válasza:

Hogyan létezhetnek legendák? Még régen sem volt ilyen fantáziájuk az embereknek amikor minden elkezdődött! A fantázia nem velünk született tehetség, ahhoz látnunk/hallanunk kell valamit, hogy elhiggyük és utána pedig tovább álmodhatjuk az egészet. Szóval ki tudja, lehet tényleg léteznek velünk párhuzamos világok és ki tudja lehet itt élnek velünk. És persze ez soha sem fog kiderülni, mivel addig minek közbeavatkoznia bárkinek is, amíg én csak gondolok arra, hogy létezik más is! És ha kimondom mindenki előtt, akkor se fog senki közbe avatkozni, mivel elfogadott tény, hogy egyre több a skizofrén, túl sok a jó fantáziájú ember, és különben is a bolond ember ma már megszokott. És persze mivel évezredeken keresztül szinte soha nem lepleződtek le, így még bizonyítékokat sem találhatnék a létezésükre. Így marad ez az állandó körforgás, hogy az ember azt hiszi ő a legfejlettebb lény a földön.

Pedig szerintem...

Nos ezen gondolkodok és ezt most lebutítottam, hogy mindenki megértse a gondolatmenetemet. :D

2010. jún. 22. 14:52
 14/26 anonim ***** válasza:

nagyon hiányzik valaki aki engem már nem szeret :(

:S pedig szeretem őt!!!

2010. jún. 23. 20:00
 15/26 anonim ***** válasza:

Lelki fájdalmat érzek. Először is mert az életemből valami nagyon hiányzik. Mégpedig a szórakozás. Én soha nem szórakozhatok egy jót senkivel, a haverjaimmal sem (amiből 2 van). Pl. holnap (szombat este) egy csomóan buliba mennek az ismerőseim közül, csak én nem megyek sehova, engem sehova nem hívnak meg. Mindig így van.És a szüleim nem szimpatikusak nekem, nem szeretek velük lenni, pedig sajnos sokat kell velük lennem. És különben meg azt a két haveromat, akik vannak, azokat is csak néhanapján látom, találkozok velük, úgyhogy hiányoznak. Az osztálytársaim úgy ahogy vagyok utálnak. És a hobbim miatt meg kinevetnek (a hobbim a természet fényképezése meg a meteorológia, meteorológus szeretnék lenni).

Röviden mondva a nyomorult életem miatt nagyon erős, majdhogynem kibírhatatlan lelki fájdalmat érzek. És azon gondolkodok, hogy az élet miért büntet engem ilyenekkel.

14/F

2010. jún. 25. 20:10
 16/26 anonim ***** válasza:
Csalódottság..:SSS
2010. jún. 25. 20:30
 17/26 anonim ***** válasza:
Sok negatív gondolatom van,inkább le se írom :'(
2010. jún. 25. 22:02
 18/26 anonim ***** válasza:

hogy mikor kelnek már fel a faterék :D

14/l

2010. jún. 26. 09:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Ma telitalálatos szelvényem lesz a luxoron :)))
2010. jún. 26. 10:53
 20/26 anonim ***** válasza:

azon gondolkozok hogy mit írjak és azt érzem hogy jó lenne kiverni.

12 éves vok

2010. jún. 26. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!