Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit érzel, mikor eltaposol 1...

Mit érzel, mikor eltaposol 1 bogarat?

Figyelt kérdés
ezt a kérdést tettem fel az egyik osztálytársam múltkor, mikor el akartam taposni 1 hangyát. tényleg kéne hogy zavarjon?
2010. ápr. 6. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem hiszem, hogy kéne bármit is...
2010. ápr. 6. 18:53
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
A kérdésedre válaszolva: semmit :S
2010. ápr. 6. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
szerintem nem
2010. ápr. 6. 18:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, direkt sosem taposnék el egy bogarat. Hisz ő is egy élőlény, most azért mert kisebb meg kevésbé értelmes, azért bántsam? Véletlenül biztos eltaposok, azt sajnálom, de nem tudok mit tenni ellene.
2010. ápr. 6. 19:00
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Attol függ,hogy milyen bogár és hol van.

Lakásba nem való-pusztuljon innen.(nem mind)

Természetben az sem biztos hogy észre veszem,de álltalában semmit.Az ok pedig a kövi:mit érezne egy rénocérosz ha eltaposna?valszeg semmit.Én miért törjem magam érzésekkel ő sem töri magát.

2010. ápr. 6. 19:03
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
rendszerint azt, hogy Te köcsög nem fogsz megcsípni/rámmászni.. :)
2010. ápr. 6. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam sajnálni őket. Ma pont a lábam előtt vonaglott egy giliszta már kijött a bele, meg minden és úgy megsajnáltam.

Elvileg nem érzik a fájdalmat, de ha még így is van, akkor is rossz érzés kárt tenni egy másik élőlényben.

2010. ápr. 6. 19:23
 8/14 anonim ***** válasza:
42%

Rovar összetaposása közben semmit sem érzek,kivéve amikor egy nagyobb bogarat taposok össze,akkor örülök,hogy nem csíp meg,vagy nem mászik rám.

Gilisztát véletlenül sem taposok össze,azokat sajnálnám.Nemtom mér,de nem kedvelem őket,viszont össze sem taposnám őket.A bogarakat,rovarokat gyűlölöm és ha összetaposom őket...:D

2010. ápr. 6. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én nem szoktam bogarakat taposni. nem vagyok green peace-es aktivista se semmi, de nem akarok ok nélkül állatokat ölni. Ennyi
2010. ápr. 6. 22:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam bogarakat eltaposni mert nem látom értelmét. Ők is élőlények! Egy hangyát eltaposok attól még marad 100, úgyhogy értelme sincs. Amúgy próbáld csak meg az én Bogaram eltaposni. Pár ember már sikítva menekült előle amikor megharapta őket... -.-"
2010. ápr. 7. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!