Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit érzel, gondolsz amikor...

Mit érzel, gondolsz amikor meglátsz egy anorexiás/ nagyon sovány lányt?

Figyelt kérdés
Teteszik? irígyled? sajnálod? te is olyan akarsz lenni?
2009. nov. 29. 22:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom

21/f

2009. nov. 29. 22:58
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a sovány csajok :) Az anorexia viszont egy betegség, általában először az jut az eszembe hogy vajon mennyit ehet :S
2009. nov. 29. 23:00
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Ilyenkor az jut eszembe, hogy legszívesebben oda mennék hozzá és a kezébe nyomnék egy szendvicset vagy elrángatnám a mekibe:D szerintem gusztustalan ha valaki anorexiás. Mármint kinézetre. Nagyon nem szépek azok a lányok. Nem sajnálom egyáltalán őket, az ő hülyeségük. Szóval irigyelni semmiképp nem fogom őket. Ok, én is vékony vagyok, de sosem vinném túlzásba.
2009. nov. 29. 23:00
 4/16 anonim ***** válasza:
"Nem sajnálom egyáltalán őket, az ő hülyeségük. " ez nem feltétlenül az ő hülyeségük, lehet valaki valamilyen betegség miatt is anorexiás és ha "csak" lelki eredetű a dolog akkor is oka van
2009. nov. 29. 23:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Semmit. Sose láttam még igazán sovány (nem vékony, hanem anorex. lányt) pedig nagyvárosban élek.
2009. nov. 29. 23:26
 6/16 anonim ***** válasza:
30%
Ha túl vékonyat ,vagy túl vastag csajt látok akkor csak ennyit szoktam mondani hogy azt a k*rva
2009. nov. 29. 23:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Arra gondolok, ő most biztos arra gondol, hogy milyen szép...Az igazán anorexiás minden csak nem az. Látszik elsőre. DE még mindig nem elégedett tökéletesen önmagával..

Olyan ez, mintha a homlokára írná: hülye vagyok! :((

2009. nov. 30. 00:48
 8/16 anonim ***** válasza:
A vékony lányok tetszenek de nem irigylem őket (én sem vagyok amúgy kövér), az anorexeket meg sajnálom és nem értem. Ja és ők (bocsi) nem szépek nekem.
2009. nov. 30. 00:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ milyen állapotban van, ha a kórház előtt vagy akár divatkifutón látom úgy h alig tud menni olyan gyenge akkor inkább szánalmat kelt és azt gondolom h tönkre tette magát mert nem elégedett magával / egyéb lelki bajai vannak.
2009. nov. 30. 07:57
 10/16 anonim ***** válasza:
28%

Én nem szoktam sajnálni őket, különösebben nem érdekelnek...ő választotta ezt, hiszen ő döntött ugy kezdetben hogy nem eszik...lehet hogy közben elborult az agya és már nem azt látja a tükörben mint pl. az anyja

Hm...hogy is szokták mondani? Jaaa " A tetteinknek következményei vannak"

2009. nov. 30. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!