Mit érzel, gondolsz amikor meglátsz egy anorexiás/ nagyon sovány lányt?
Figyelt kérdés
Teteszik? irígyled? sajnálod? te is olyan akarsz lenni?2009. nov. 29. 22:51
11/16 anonim válasza:
Én mindig arra gondolok, hogy bárcsak ilyen vékony lenne a hastájékom de combra meg popóra adnék pár kiló pluszt a mellbőségem meg maradna. XD
De mivel meg vagyok elégedve a saját alakommal, ami kitenni kb. 7 anorexiás lányt.. XD Így mindig csak enyit mondok jó hangos.. BazzDECSúnyaVagy!
12/16 anonim válasza:
irigy leszek. sok lány ölni tudna olyan alakért.
13/16 anonim válasza:
17:58
Te ölni tudnál ilyen alakért?
Én valahogy inkább saját magamat ölném meg ha így néznék ki.
14/16 anonim válasza:
A sulimban van egy lány, az anyja bejött valamelyik nap, hogy megkérdezze, menzán eszik-e. Mert otthon nem. Suliban sem. Beteg, szegény lány, biztosan. Eleve is vékony volt, mióta ismerem. Ilyet... és mennyien vannak... Korgó gyomorral ül egész nap. Nem tudom megérteni. Nme igaz, hogy nem csurog a nyála egy tepsi sülthúsra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!