Undorodnátok tőlem? (fiúk segítségét kérem inkább) (bőv lent)
Figyelt kérdés
12/Lány vok! és 53kg nem nagyon látszik meg rajtam mindenki el is hiszi ha letagadok 6-7kilót. de nagyon narancsbőrös a lábam! Mit vegyek fel hogy ne látszódjon! (csak a combom olyan )2010. jún. 21. 15:03
1/9 anonim válasza:
nő vagyok, de biztos vagyok benne, hogy nem undorodnának tőled.
2/9 anonim válasza:
fúúúú te nagyon undi lehet!!! sztem ne is menj ki az utcára! xD
18/F
3/9 anonim válasza:
12 evesen nem hinnem, hogy narancsbörös lennel, masreszt meg nem kene meg a fiukkal foglalkoznod, fökent nem nekik a comboddal.
4/9 anonim válasza:
Hát.. Pl térdgatyát. :)
De amugy itt a nyár, sportolnál egy kicsit, nagyon szép combjaid lennének nyár vége :)
6/9 anonim válasza:
Rózsaszín hellokittis cuccot. Az ilyen felszínes 3,14csáknak tökéletesen jó.
7/9 anonim válasza:
basszus ennyi bajom lenne mint neked :D szerintem is inkább mutass egy képet mert 12 évesen narancsbőr sőt 53 kilóval? 61 kiló vagyok 14 éves és nekem nincs narancsbőröm, sőt a magasságom miatt el is osztódik ez a súly, de tényleg, szerintem az a baj magaddal, hogy túl tökéletes akarsz lenni. ne gondolj rá milyen a lábod, nem lehet olyan túl vészes.
8/9 anonim válasza:
Hehe most akarom írni hogy ne törődj ijenekkel mert mindenhol csak ijen narancsbőrös meg egyéb esztétikai reklámok vannak hogy vegyél ijen izét mert csrepes a szád satöbbi, na pont most látom itt az oldalon is van egy ijen reklám :D
12 évesen nemtudom hogylehetne neked ojanod meg miért akarsz annyira a fiúknak tecceni de szerintem akinek teccel annak ígyis.
hameg nagyon zavar csak vegyél fel ojan ruhákat amiben nemlátszik.
9/9 anonim válasza:
lool én 14 évesen vok 55 kg és egyáltalán nem nézek ki kövérnek! Mindenki 40-45kg-osnak néz xD
14\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!