Ezek miért vannak?
Időnként amikor boldog vagyok, és zenét hallgatok, vagy mást csinálok, hirtelen rossz kedvem lesz. Már vagy egy éve van így, hogy hirtelen, a semmiből csak úgy lehangolt leszek..
A másik az, hogy ha például elmegy mellettem egy mentős, vagy ha az egyik ismerősöm/nem igazán kedvelt családtagom komolyabban megsérül vagy megbetegszik, akkor elkezdek vigyorogni, és nem tudom abbahagyni egy ideig. Ez olyan rossz :(
12 és 18 év között sokszor lehetnek még hangulatváltozásaid, ezek teljesen természetesek.
Valószínűleg stressz kezelésével vannak problémáid. Érdemes beszélni erről egy pszchiológusnak, vagy kineziológiusnak.
Nekem egy buszbalesetről való megemlékezéskor jött rám a röhögés, de nem tartottam az esetett egyáltalán viccesnek. A helyzet túlterhelt és így tudtam csak leadni a stresszt. Kineziológus segített.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!