Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék örülni más...

Hogyan tudnék örülni más boldogságának?

Figyelt kérdés

20/F

Elnézést a helyesírási hibaimért, Felvidékről származom.

Az unokatestvérem épp annyi idős mint én, és már kisbabája van egy cigány fiúval. Amikor én kavartam cigány lánnyal akkor már mindenki hisztizett, hogy nem-i szégyellem magam, hogy cigány lánnyal jövök össze. Nagyon fájt, hogy bele szóltak az életembe. 4-5 éve történt ez kb. Feltettük a netre, hogy kapcsolatban vagyunk és meglátták az én ismerőseim. Megszólalt az én nenikém, hogy nem-i szégyellem magam, és aztan végeztem a lánnyal, szakítottunk. A nénikém lányának van most egy cigány fiúval gyereke. Nagyon fáj nekem az a legjobban, hogy bele szóltak az én életembe, és én hagytam. Most már nem akar a cigány lány sem, azt az ügyet már lezártam, rátérek a lényegre.

Senkit nem ítélek el Isten ments. Anyukám mutogatja a kisbabát, és én nem hogy nem vagyok rá kiváncsi, de jobban örülnék a saját gyerekemnek mint a másénak. A könnyeim kijönnek, torkomban egy nagy csomó van. Azt mondja sz anyukám, hogy milyen rosszindulatú vagyok, hogy nem vagyok kiváncsi a kisbabára. Barátaim nincsenek, se barátnőm, hogyan tudhassak örülni más boldogságának, ha én nem vagyok boldog?

Goromba vagyok otthon, nincs nagyon kedvem semmire. Ha már kapcsolatban vagyok akkor azt érzem, hogy elkezdtem élni végre. Akkor más vagyok 100x-ta.

Nem mondok a szüleimnek igazat, ezért sem hisznek nekem néha. Nem nagyon szeretek velük megosztani olyan dolgot, hogy milyen volt azzal a lánnyal a randevú, hogy milyen lánnyal voltam kint, mert nem mindig jó ötlet.

Egy nagy csomó van a torkomban.

Mik a véleményetek?

Köszönöm a válaszokat.

2018. aug. 3. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Örülj,hogy a családban nem neked jutott a cigány. Ha azokhoz beházasodsz,onnan csak koporsóban szabadulsz. Csak az a kérdés,mikor.
2018. aug. 4. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!