Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudok örülni az...

Miért nem tudok örülni az unokatestvérem boldogságának?

Figyelt kérdés

Pár éve megromlott az erős kötelék köztem és az unokatestvérem között. Mástól is hallottam, h észrevette, h mintha versengene velem.

Néhány hónappal ezelőtt amikor a párom megkérte a kezemet, azt hittem, h velem együtt fog örülni, de olyan ridegül fogadta, h egy idegen is jobban örült nekünk mint ő. A gyűrűmet sem nézte meg, mintha nem akarna róla tudomást venni, a rokonoknak pedig olyanokat beszélt, h "megelőztem" őt... Érezhető volt a levegőben mindenki részéről, h nem fogja annyiban hagyni. Pár napja a barátja meg is kérte a kezét. Ezt csak a netről tudom, a párja tesójának a posztjából, még "személyesebb" módon nem közölte a családdal. Belül örülök neki, de valamiért mégse. Talán a sok bosszúság miatt, ahogyan ő állt az én nagy eseményemhez. Viszont idegesít, h nem tudok neki örülni, miért?

2018. ápr. 24. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nők között gyakori az ilyesmi.
2018. ápr. 24. 11:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, viszont én ezt nem irigylem tőle, h eljegyezték...
2018. ápr. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!