Miért nem tudok mások boldogságának örülni?
Figyelt kérdés
Egyre rosszabb, ha meglátok valakit az utcán mit tudom én a barátokkal lógni, vagy párjukkal, vagy FB-n kiírást hogy milyen volt ez meg ez az esemény.
De a legrosszabb most az hogy van egy lány, tökre bírom, sokat beszélgetünk msnen, ő elég vadul él, amivel nekem nincs bajom mert amúgy jó fej, csak amikor mesél olyanokat hogy milyen buli volt meg miket csináltak meg ilyen meg olyan, akkor nem tudok rá értelmes választ adni. Nem tudok örülni neki, csak azt látom benne hogy ez nekem nincs meg az életemben. És egyre jobban irritál mikor ilyeneket mesél, nem akarom ezt megmondani neki. Nem akarok ilyen anti szoc lenni.... :S
21/F
2011. júl. 10. 18:58
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én is ilyen helyzetben vagyok:(
21/L
2/3 extra special thanx válasza:
akkor menj el vele te is bulizni. és akkor te is firkálhatod face-n a falat az élményeiddel.
3/3 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ilyen FB mániás, de ha felmegyek akkor nem tudom elkerülni. Vele meg nem tudok elmenni mert messze van és ő olyan helyekre jár ahova belépő annyi amennyit én egy helyen elköltök.
2011. júl. 10. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!