Miért nem tudok örülni?
Figyelt kérdés
Még igazából sose volt barátnőm, most viszont lehetne kettő is. És én csak a hibát tudom benne keresni meg minden. Meg félek igazából az érzéstől. Félek, hogy hogy fogadják a haverjaim meg a dolgok változásától.
18/f
2011. jan. 26. 01:29
1/1 anonim válasza:
Addig keresel másokban hibákat amíg te saját magaddal nem vagy elégedett... Ez lehet totál közhelyes már, de így van és kész.
Az pedig, hogy félsz az érzéstől szerintem első körben még normális. Én is sok kifogást kerestem az első előtt míg több, mint egy év halasztgatás után rászántam magam és minden jó volt amíg tartott!:) A haverjaid meg jól fogják fogadni. Ezt nem is lehet másként. Ha meg nem akkor irigyek vagy rosszindulatúak... És nem is igazi haverok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!