Bele lehet őrülni a könyvekbe?
Figyelt kérdés
Egyre többet gondolkodom azon, hogy mi lenne, ha valamelyik könyv szereplőjeként élnék, és olyankor teljesen értelmetlennek tartom a valós életet, és nem is nagyon érdekel, hogy mi fog pl másnap történni (mondjuk, hogy öt dogát írunk és egyikre sem tanultam, pedig amúgy nem vagyok rossz tanuló…) Ez normális?2010. okt. 17. 22:58
2/6 A kérdező kommentje:
MIndenfélét :) Főként ifjúsági. És olyan ami nem kötelező...
2010. okt. 17. 23:02
4/6 anonim válasza:
Gondolom te is belebuzultál a csillogó vámpírokba. Pfuj.
Nem normális.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... a Twilighten kívül egyetlen vámpíros könyvet sem olvastam (előítéleteim vannak velük szemben) és a Twilightben képzeltem magamnak egy Edwardot - de nem "buzultam" bele, aztán jött a film és patiszon elrontotta az egészet... pfuj.
2010. okt. 18. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!