Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogyha nem tudok...

Alizzzz kérdése:

Mit tegyek, hogyha nem tudok örülni az ajándékoknak? :SS

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Az nagyon rosszul esik az ajándéakozónak... Nekem apu is ilyen meg a mamáim is... Legalább tegyél úgy mintha örülnél... Nagy csalódás mikor semmi pozitív visszajelzés nincs, pedig te szívből adod... :S

18/L

2011. jún. 29. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyravágyó vagy. ennyi az egész.
2011. jún. 29. 23:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Nem szeretek kapni, de adni annál inkább. Akár mit kapok, valahogy nem lepődök meg és annyira nem is örülök neki. Mosolygok meg minden, de nem izgat annyira a dolog, mint azt várnák. Hát ja, ilyenkor csak a gesztus számít, hogy mosolyogj és ne lássák rajtad, hogy igazából nem kérsz te semmit.
2011. jún. 29. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
go etiópia. Lenyomsz ott egy kis időt és egy darab rizsnek is örülni fogsz. Birom amúgy az ilyeneket mint te. Jódolgukban már semminek sem tudnak örülni. Vagy emó vagyol-e te?
2011. jún. 29. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:

mondd meg nekik hogy "köszönöd hogy gondoltak rád és kedveskedni akartak de nem tudsz örülni az ajándékoknak, mert..." és ide jön hogy miért nem, vagy minek örülnél jobban. ha értelmes felnőttek, megértik.

én nagyon rossz ötletnek tartom a színjátszást hogy tegyél úgy, az illető meg ezreket költ fölöslegesen arra hogy azt higgye, mennyire örülsz neki...

23:17

ez meg kifejezetten hülyeség. csak azért mert belédnevelték hogy örülni kel az ajándékoknak, nem biztos hogy mások is feltétlenül zsigerből materialisták.

2011. jún. 30. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd ha semmit se kapsz vagy ha elveszted azt a kicsit is ami lesz,fogsz majd jajgatni
2011. júl. 1. 00:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon örülök neki, örülök az ajándéknak, és hogy gondoltak rám, csak egyszerűen nem tudom úgy kimutatni ahogyan megérdemelnék :S:$ Nemtudom, hogy hogy kéne csinálnom, hogy mindenki boldog legyen :S:)
2011. júl. 7. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugorj ki egy becsukott ablakon.
2011. júl. 7. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!