Hogyan tudnék örülni más boldogságának?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz életem van, olyankor meg nagyon fáj a szívem amikor valamelyik ismerősöm dicsekszik, hogy milyen jó dolog történt vele.2012. jan. 9. 19:17
1/5 anonim válasza:
Ez sokszor nekem is fáj, -hasonló okokból mint neked- de megpróbálok tenni ellene, illetve azért, hogy nekem is jobb legyen.
2/5 anonim válasza:
Ha te rosszul élsz, miért kéne örülni más boldogságának? Ez olyan álszent dolog, persze mosolyogj, de belül úgyse tudod magad megerőszakolni. Szerintem ne agyalj rajta, abban a pillanatban mosolyogj, utána pedig a saját életed jobbá fordításával foglalkozz.
3/5 anonim válasza:
Az irigység természetes dolog. Azt kell megértened, hogy az ismerősöd nem tőled csente el a boldog pillanatokat.
Az a baj az irigységgel, hogy csak a másét látjuk, a magunkét nem.
A szembeszomszédomék kőgazdagok, míg mi úgy éhezzük át a hónapot.
Tudom mi az irigység, elhiheted.
4/5 anonim válasza:
nekem szerencsére nem nagyon rossz az életem, csak mindig utolsó vagyok. kezdem már elfogadni, hogy 14 éve ugyan az az unalmas, vesztes posztot kaptam, de úgy döntöttem, hogy teszek a szabályokra akár szívok-akár nem, és önmagam leszek, mások eredményei kit érdekelnek stb stb. és valahogy nem lett úgy, hogy másoknak jó, akkor miért örüljek, hanem örülök, hogy nekik összejött, és valamiért büszke vagyok rájuk.... mert végül is nem léteznek szerencsések és szerencsétlenek... ők csak képzeletünk gyermekei, és mindkét félből lehet ellentét is. szóval én még csak várok egy kicsit hogy jobbra forduljon... meg am is, ha meglátod az élet apró örömeit, hogy végül is van még mit enned, meg még örülsz annak, hogy élsz, akkor könnyebb elfogadni mások boldogságát. :/ nehéz a teóriám, de ha akarod kidolgozom egyszerűbben is :D
5/5 anonim válasza:
nekem sem jönnek össze általában a dolgok, de szerencsére a szeretteim, a családom, a barátaim ott vannak mellettem. engem boldoggá tud tenni ha a szeretteim boldogok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!