Miért ilyen velem a barátnőm?
Az egyik legjobbnak hitt barátnőmben mostanában folyton csalódom. Eddig azt hittem, csak én veszem ezt észre, de már mások is szóvá tették és akkor kezdtem el gondolkodni, hogy basszus tényleg ezt csinálja velem. Mikor látja, hogy valakivel jól elbeszélgetek, nevetgélek vagy egy másik ember megdicsér, hogy csinos vagyok stb, Ő mindig megaláz. Olyanokat mond, hogy "cöhh, csak szeretnéd". Vagy valami oltári nagy hülyeséget mond, én meg ezt szóvá teszem, akkor elkezdi, hogy "dehogyis, hülye vagy". Annyira lekezelően bánik velem, hogy nehogy már egy kicsit is jobban érezzem magam vagy azt higgyem, szeretnek és kívülről-belülről is rendben vagyok. Aztán mikor lenyomja az önbecslésemet és panaszkodom neki, hogy milyen rossz, akkor leolt.Mindig megdicsérem, mikor jól néz ki, Ő viszont még egyszer nem mondta ezt nekem. Másik dolog az, hogy mikor problémám van, meghallgat, de nem próbál meg vigasztalni. Én mindig azt sem tudom, hol segítsek neki, ha baj van, de ő ennek ellenére azt mondja, hogy nem foglalkozom vele. Ne írjátok, hogy beszéljek vele, mert már ezerszer próbáltam és olyankor mindig megsértődik és nem szól hozzám. Miért csinálja ezt? Ötleteket és tippeket kérnék, hogy hogy próbáljam meg ezt helyretenni
18L

Jól fogalmaztál: "legjobbnak hitt" barátnő.
Barátnak akkor nevezhető valaki (szerintem), ha évek óta jóban-rosszban melletted van. Ne félj, lesz barátod, de ez a csaj nem az, ne is bánkódj miatta, nem érdemli meg.

Nekem is ugyanez van a barátnőmmel...ugyanez... hogy leolt, meg próbál a haverjaim előtt befeketíteni,meg felhoz ilyen régi dolgokat,amikhez senkinek nincs köze,és rájöttem,h tuti,h féltékeny,mert nekem több haverom van meg többen bírnak (és ez nem felvágás,de ez az igazság..)az összes mostani haverját én mutattam be neki(az én haverjaim lettek az ő haverjai is)ami engem nem zavar,csak sztem érzi,h emiatt ő sz.ar helyzetben van.
Amúgy megértelek, és igaza van annak a hozzászólónak,aki írta,h találsz más barátot is.
Én is így vagyok ezzel,már nekem nincs is kedvem vele találkozni...mert rájöttem,h nem is igazi barát és ezért nem sajnálom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!