Mért ilyen velem a legjobb barátnőm?
Lassan egy éve vagyunk legjobb barátnők(egyben osztálytársak).Folyton együtt megyünk mindenhova meg minden.
Órákon jól elbaromkodunk,de pl ha elveszem az egyik tollát akkor rögtön elkezd izélni h "ne vedd már el,add már vissza"..
Valamelyik nap rádőltem a vállára erre ellökte a fejem,hogy ne dőljek rá.
Ha valahova elhív,rögtön az az első mondata utánna,hogy"nem muszéj velem jönni" erre mondom nekih "szivesen megyek veled" erre ő rávgjá h "de biztos untatlak"
Van egy másik lány az osztályba akivel nagyon jól elvan még.Igen féltékeny vagyok arra a lányra,mert jövőre egy osztályba készülünk és az ő mostani legjobb barátnője elfog menni a városból és attól félek h el akarja venni tőlem a barátnőmet.Tudom az is két emberen múlik,de pl hétfőn is az 5. órán nem csináltunk semmit erre a legjobb barátnőm meg a másik lány beszélgettek..röhögcséltek..meg viccelődtek egymással..én kérdeztem tőle valamit..pl.h mennyi az idő? erre a válasz az volt h "Kérdezd mástól,most dumálunk"...mindenkinek segített pl a dogába,csak nekem nem..amit én nem értettem feladatot nekem azt mondta h ő csak betippelt valamit és kész a többieknek meg elmagyarázta.aztán amit betippelt feladat persze hibátlan lett neki,és mikor kérdeztem h "neked jó lett,értetted?" erre mondta h "persze,ez volt a legkönnyebb,a hülye nem érti"
Múlt héten meg volt egy csoportos biosz verseny,először aztmondta h mekkora hülyeség,erre ez a másik lány is ment és a legjobb baránőmet meg rábeszélte h legalább a jutalomért jöjjön el.mit csinált?Persze h elment.
Tudom,hogy a legjobb baránőm is féltékeny az unokatesómra aki az oszályunkba jár,mert jól elvagyok fele.onnan tudom h féltékeny,mert mais célozgatott rá h az unokatesómmal mijen jól elvagyok meg minden.hát könyörgöm az unokatesóm.
meg ha engem megbántott nem lehetek megsértődve mert akkor ő is megvan de ha én bántottam meg persze h alig lehet kiengesztelni..akár hányszor kérek tőle bocsánatot semmi..csak pár nap múlva lesz ugyan olyan.
ha ő szomorú akkor én se lehetek vidám..de a múltok én sírtam elég komoly dolog[halál eset] miatt erre ő elment nevetgélni ezzel a másik lánnyal..
van egy baráti társaságom ahova nem szoktam magammal vinni,mert egyrészt már énse járkálok hozzájuk,másrészt meg tuti zavarba lenne meg minden..és a baráti társaságomba 2 sráct a legjobb barátaim közé sorolhatok..esetleg ezis zavarná?
Meg ha kap sok pénzt akkor rögtön elmegy vásárolni vesz magának mindenfélét eldicsekszik vele holott tudja h én nem kapok..engem else hív vásrolni..
de ha én kapok születésnapomre névnapomra karácsonyra pénzt én mindig elhívom magammal..látszik rajta hpgy unja mert nagyon válogatós meg variálgatós vagyok..leszólja a ruhákat amik nekem tetszenek meg minden..
valamejik nap is megvolt sértődva mert elmentem az udavr másik végébe h beszéljek az unaokatesómmal..azárt mentünk el h a fiuk ne halgatózzanak..
most is eggyik pillanatról a másikra vmi baja van..szerintetek mi lehet vele?
mért ilyen velem?
bocsi a helytelen írásért..ideges vagyok meg siettem is.
13L
beszéld meg vele szemtől szembe!
lehet,részben direkt csinája,hogy tudd milyen amikor te is féltékenykedsz vlkre.
szerintem
de először is ha megbeszéled vele,akkor utána tudni fogod,hogy érdemes még erölködnöd,vagy már tényleg le se sz ar téged.
Beszéltem vele..elvileg azért csinálta,hogy megtudjam hogy neki milyen rossz,hogy én is tök jól elvagyok órákon is az unokatesómmal..
most béke van :)
köszönöm a válaszokat!
MEgbeszéltünk,hogy megpróbálunk változni mindketten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!