Miért ilyen velem a "legjobb barátnőm"?
Nem is tudom már vagy 10 éve ismerjük egymást(3 éves korunk óta). Voltak olyanok amikor összevesztünk persze oviban 1 csaj miatt, most suliban is 1 csaj miatt.. Egy osztályba járunk és az a csaj akinek csak "tettjük" (vagyis én tettetem de sztem a volt LB-m nem)miatta vesztünk pl most össze. Suliban már úgy kezdte hogy ilyen nem is tudom milyen hangon h "Helló" azt szaladt már ahhoz a lányhoz akit nem "bírunk", ugyanis annak a szutyoknak most "pasija van" azt azon pörögnek. Egész nap le sem szart, megsem kérdezné mi a bajom csak órák után szalad oda a padjához annak a csajnak és beszélgetnek h "Júúj mit mondott a pasid ez meg az" Persze ezt a bizonyos csajt(bocsi ha már tök értelmetlen)Ő IS kibeszéli a háta mögött.. suliban mikor sétáltunk úgy érzetem h én ott tök felesleg vagyok mert csak 2-en beszélgettek.. Most megírtam neki h lesem szart meg stb, és erre az volt a kifogása mert hogy én nem köszöntem vissza.....
Nagyon unom már a 2színűségét, és bocsi ha picit értelmetlen meg a helyesírási hibákért is!
13/L
Nekem is volt már részem ilyenben. és ha tényleg a barátnőd akkor hamarosan rá fog jönni, hogy hülyeséget csinál, hogy nem foglalkozik veled és bunkózik. És ha mégsem akkor meg ne foglalkozz vele, igazán nem is a barátnőd ha egy másik "barátja" miatt leszar. remélem tudtam segíteni. :)
15/L
írd a barátnőd nevében a másik csajnak egy üzenetet hogy gebedjen meg és nem lehet ennyire csicska hogy hagyja magát kihasználni és röhög körbe :D
addig se látod őket együtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!