Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A barátnőm szakított velem....

A barátnőm szakított velem. Mivel vidítsam fel magam?

Figyelt kérdés

nagyon rossz érzés, mert tiszta szívemből szeretem:(

15/F

2009. szept. 1. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most persze fáj,de nagyon fiatal vagy,túl leszel rajta.Még ne keress uj kapcsit ha télleg ennyire szereted.Menj bulizni vagy nézz vicces videokat neten...a lényeg hogy ne a szakításra gondolj...:)
2009. szept. 1. 22:55
 2/5 A kérdező kommentje:

nehéz nem rá gondolni:'(

mindig elsírom magam, ha eszembe jut:((((

2009. szept. 1. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt ,sírj ha fáj.

Másrészt tedd azt amit amúgy nagyon szeretsz.

Biztos van hobbid v menj moziba,mindig csinálj vmit ami eltereli a gondolatod

De ha eszedbe jut és jön a fájdalom meg a sirhatnék akkor tedd azt.

Ezt még senki nem uszta meg "szárazon"

Az élet része ,ne harcolj ellene.

Vagy próbáld visszahódítani őt !!!!!!!

2009. szept. 1. 23:22
 4/5 anonim válasza:
mond meg neki h még nagyon szereted és ha nem fogad vissza ----> nem szeret vagyis már tudod h nincs értelme szomorkodni ha ennyire le sz**r
2009. nov. 15. 21:46
 5/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe a csajt,ha egyszer kimondta neked,hogy szakítani akar,felesleges könyörögni neki,csak saját magadat alázod előtte.Én is átestem ezen,tudomásúl kell venni,annyi nő van,és semiképp ne hívogasd azzal elrontassz mindent.Fel a fejjel!
2011. máj. 14. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!