Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Intj 16 éves lány vagyok! Mit...

Intj 16 éves lány vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ne mondjátok azt, hogy fiatal vagyok és hülyeség ez a személyiségteszt, de de általánosba és most megyek 10. be és még mindig nincsenek barátaim. Mindenki utál (nem túlzok), és amikor megkérdezem tőlük nem is tudják miről beszélek, csak valami tudatalatti gyűlölet. Van valami ötletetek? Megnézzem, hogy milyen munkákat ajánlanak és rájöttem, hogy tényleg, de nem tudom, hogy érjem el mert pl van egy kis sorozat függőségem és elég lusta is vagyok és ha elhatározom hogy tanulok rendesen és elérem a célom valahogy sose sikerül és max 3 napig szokott sikerülni, nem tudok egyszerre egy dologra koncentrálni egyszerűen nem megy akárhogy is próbálkozom, ezért is szoktam sorozatokat nézni mert akkor max még plusz egy dolgon tudok csak gondolkozni nem pedig millión.

Van valami tanácsotok? és légyszí normális választ adjatok az nem érdekel hogy hülyeség ez a teszt meg minden.

2018. jún. 27. 15:02
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia! Én is INTJ vagyok. Kutatom a témát, mint sok mást :) Azért még ne kategorizáld be magad. Van egy 17 éves lányom. Jelenleg ő is INTJ. Azért mondom, hogy jelenleg, mert 2 éve még az apja után ENFJ volt, a fiammal együtt (15 éves). A két típus teljesen eltérő, mégis képes volt produkálni (és több típust is a két év alatt). Abban a korban vagy, ami egyébként az egyik legszuperebb, viszont nagyon érzékeny, és formálható. Valószínűnek tartom, hogy van a közeledben egy számodra nagyon meghatározó személy, aki INTJ, és hozzá hasonulsz. Túl korai még behatárolni az MBTI típusod. Ami ebben a legszuperebb az tudod mi? Hogy lehetsz bárki! :) Javaslom, hogy beszélgess olyan felnőttekkel, akiknek az életvitele szimpatikus, vagy menj kirándulni, vagy társalogni, vagy bármilyen társas összejövetelre, ahol vmi újban lehet részed, megismerhetsz új embereket, akik szimpatikusak neked. Egyik pillanatról a másikra átfordulhatsz, és másképp láthatod a világot, magadat is másképp érezve, és teljesen más válaszokat adva az MBTI teszt kérdéseire.

Szóval ne add fel! Most így látod a világot, de lesz ez még másképp is. És megértelek a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatosan is. Mert ha a külvilággal nehezen találod a hangot, akkor nehéz barátokra lelni. Viszont azt javaslom, ha hívnak valahova, ne hagyd ki, még akkor is ha nincs kedved, mert ez mind lehetőség az új szemléletekre, amik új utakat nyithatnak előtted.

Üdv! Anna INTJ-T

2018. aug. 7. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszoló mondandóját kénytelen vagyok megcáfolni, mivel MBTI-körökben egy bizonyított tény, hogy mindenki a típusával születik, és azon belül formálódik. Eltérő eredmények esetén:

A) Rossz a tesz

B) A kitöltő rosszul értelmezi a kérdéseket

C) A kitöltőnek nem elég tág, elég határozott az önismerete

D) Ha valaki más típusolja be az alanyt, akkor nem tudja, hogy mire kell odafigyelni a típus felállításakor.

INTJ-A

2018. szept. 14. 00:35
 13/13 anonim ***** válasza:
az INTJ karakter jobb megértése érdekében ajánlom az érdeklődők figyelmébe az INTJ leírás kapcsán tett "helyreigazító" észrevételeim: :) [link]
2020. ápr. 29. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!