Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ személyiséggel rendelkező lányok?
Milyen fiút kerestek??
Es hogy talaljatok meg?? Mivel gondolom a szociális elet nem az erossegetek mint nekem..
A válaszokat elore koszonom es szep napot mindenkinek.
17F
Én olyan vagyok:)
Hát egyenlőre még nem nagyon keresek barátot, tudom, ez furcsa lehet, de még fiatalnak érzem magam hozzá érzelmileg...
De pont az a fura, hogy mostanában valahogy jobban "feloldódok", pont azért, mert rájöttem, hogy még bőven van időm:)
16/L
Én is intj vagyok, és érdekes de én sem sietem el a dolgokat, picit még éretlennek gondolom magamat egy komoly kapcsolathoz :)
Legyen értelmes a fiú, vicces, de ne túl hangos, nagyjából ennyi :D
Még én sem tudom hogy fogom megtalálni hiszen nem vagyok a kezdeményező fajta, sőt ha tetszik egy fiú olyan messzire elkerülöm amennyire csak lehet, úgyhogy fogalmam sincs, majd csak lesz valami :)
Koszi a válaszokat csak érdekelt mivel a multkor oda jott egy lany hozzam es izgatotsagomban elhanytam magam 😞 es majdnem elájultam ezutan meg elmenekultem szegyenemben..
Es csak érdekelt hogy az olyan lányok mint ti hogy vélekedtek errol 😏 de haat akkor meg várnom kell olyan lányra aki megfelel nekem es hasonlit ram 😢
Megegyszer koszonom a válaszokat sziasztok..
Aham.. 5os te egy se** arc vagy. A lányokat teny h konnyu felszedni de te egy paraszt vagy.. 1 ev múlva mar nem fogok hányni lányok közelébe es a kulsom megvan hozza h normalis lányt talaljak akkor miert dobnam el??
Idiota!!
Egyébként attól hogy neked is intj a szemelyiseged miert keresel ugyan ilyen személyiség jegyekkel rendelkező lányokat ? Miert nem elégszer meg a könnyen felszedheto r******kkal? Habár mindegyik az...
5-7 voltam.
Annyiban igaza van a válaszolónak hogy nem kell feltétlen INTJ lányokat keresned, főleg hogy senkinek sincs a homlokára írva a személyiségtípusa. Bár egyes személyiségjegyeket maga az ember is észrevehet másokon, bármiféle teszt nélkül. Mégsem ezen fog múlni hogy szeretitek-e egymást vagy sem, illetve mennyire illetek össze. Az előző válaszoló a tökéletes példa arra hogy azonos személyiségtípus ellenére, egyáltalán nem biztos hogy szimpatikus a másik fél. Hiszen az ember több mint egy négy betűs személyiségtípus, senkit nem lehet leírni ennyivel.
Én INTJ vagyok, a barátnőm ESTP. Papír szerint a két személyiségtípus nem illik össze, és kerülendő a kettő együtt egy párkapcsolatban. Úgy tűnik mégsem :)
Én INTJ fiú vagyok. Sztem két INTJ kicsinálja egymást. Barátnak jó másik INTJ, de partnernek én S, F/T, J vonalon keresnék :D
Nekem nagyon erős az N-em és totál életképtelen vagyok, kell valaki, aki néha visszarángat a földre és kicseréli a pelusomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!