Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » INTJ személyiséggel rendelkező...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

INTJ személyiséggel rendelkező lányok?

Figyelt kérdés

Milyen fiút kerestek??

Es hogy talaljatok meg?? Mivel gondolom a szociális elet nem az erossegetek mint nekem..

A válaszokat elore koszonom es szep napot mindenkinek.

17F

2016. márc. 25. 13:03
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

5./7. Válaszoló,

biztos, hogy INTJ vagy? Nem tudom eldönteni, hogy szégyelljem e magam miattad, vagy ne. :D

Asszem nem fogom, de azért remélem majd egyszer jól átb*sz valaki. Én pl az te fajtád manipulálásában lelem az örömömet. A szememben ti is ugyanúgy ostobák vagytok, de talán picit több a kihívás, és máshogy kell megközelíteni a dolgokat.

Tehát akkor én sem vagyok jobb a deákné vásznánál, huh?

Visszatérve a kérdésre, hát én személyesen nem keresek semmilyen fiút. Se időm energiám ilyen dolgokra. Nem azért,mert nem érzem elég érettnek magam, hanem egyszerűen nem érdekel annyira, hogy kezdeményezzek.

De ha valaki "elnyerné a tetszésemet" de úgy tényleg, akkor miért ne, vagy?

Tehát tuti neki kellene kezdeményeznie.. :)

És nem hiszem, hogy INTJ lenne a számomra megfelelő partner. Hasonló elveinek kell, hogy legyen, és elég intelligenciának, hogy lépést tudjon tartani, de szívesebben randiznék talán egy ENTP-vel, de kíváncsi vagyok az ESTP-kre, ENTJ-kre és talán ISTJ/P-kre is.. :)

Persze ha jól kijövök vele, és el tudom viselni, és ami fontosabb, ő is engem, akkor tulajdon képpen mindegy, nem az mbtire kell teljesen hagyatkozni. az csak egy "guide" szerintem ilyen téren.

2016. máj. 5. 20:27
 12/17 anonim válasza:
100%
Ötös simán INTJ és a markába röhög, mert csak trollkodik veletek, ti meg ugrotok szerencsétlenek. INTJ létetekre több agyatok is lehetne
2016. máj. 13. 19:47
 13/17 anonim válasza:
100%

5. válaszoló biztosan nem INTJ. Egyrészt, nem mondta, hogy az. Másrészt, ez a gondolkodásmód és ilyen rossz helyesírás nem jellemző erre a típusra. Az meg szintén elképzelhetetlen, hogy arra pazarolja az idejét, hogy másokat idegesítsen.

Én is INTJ vagyok és szerintem nem hátrány egy barátnő, ha hasonló típusból való, mivel támogathat. A legnagyobb idő- és energiapazarlásnak azt tartom, amit az 5. válaszoló leírt. Nem kezdenék olyan kapcsolatba, amiben azt látom, hogy nem lesz hosszútávú.

Egyébként ez a kérdés bennem is megfogalmazódott, mert sehol se találok ilyen típusúakat. Ha belegondolsz, nem járnak bulizni, nem járnak koncertekre, sok ember közé (gondolom). Akkor hol kéne keresni őket?

INTJ lányok, mit csináltok szabadidőtökben, illetve hol töltitek azt?

19/F

2016. jún. 28. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Jó újból visszaolvasni egy régi kérdésre adott válaszom máig tartó "vitáját/felháborodottságát".

De nem voltatok mindannyian degeneráltak. Elismerésem.

Voltak olyan válaszolók akik biztosan hasznos választ attak a kérdezőnek. Ami feltűnt, hogy különlegesnek érzitek magatokat mert nektek a személyiségetek INTJ. Ezért ha úgy gondoljátok, hogy valaki aki INTJ és nem megfelelően viselkedik egyből felháborodtok, próbáltok a legjobb éneteket mutatni.

Ha nem jött volna le eddig 5. válaszoló vagyok. Az előttem író jól gondolta. Tényleg nem INTJ vagyok. Én nekem nem kell ahhoz érv, hogy felháborítást keltsek saját szórakoztatásomra. Ha meg tudom csinálni akkor megcsinálom.

De mi is ennek a neve? Mit is csináltam?

A 11. válaszoló jól tudja. Kérdezzük meg őt, hogy ennek mi a neve.

2016. jún. 30. 15:03
 15/17 anonim válasza:
100%

Az egyéjszakás válaszoló még akár INTJ is lehetne, a rosszabbik fajtából, de én meg tudnám érteni. Tulajdonképpen én is kihasználom azokat akiket nem kedvelek vagy nem érdekelnek a saját céljaimra. Mondjuk nem romantikus szempontból, inkább csak ahhoz amit el akarok érni, de nem hitetem el velük hogy puszipajtások vagyunk.

Személy szerint én késznek érzem magam egy kapcsolatra, 18 éves INTJ lányként, csak sajnos a korosztályomban ritka az értelmes/számomra érdekes fiú mint a fehér holló. Orvosira készülök, talán ott? Reménykedek, de egyébként én javasolnék tudományos táborokat/tudományos köröket.

Ehhez még hozzátenném, hogy nem mintha én akkora szakértő volnék ebben, még én is kutatom a megfelelő platformot.

2016. júl. 26. 11:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki bátor. Aki tökös, mégsem akar irányítani fölöttem. Aki tisztel és én is tiszetelem, és egy pillantásból megértjük egymást.

Aki nyitott a világra, és nem zárkózik el az új dolgoktól és nem ragaszkodik görcsösen a régi, hagyományokhoz (pld. nő és férfi közötti egyenlőség)

Aki nyitottabb nálam, könnyebben tud beszélni másokkal, és megnyílni.

Aki talpraesett, és nem várja el, hogy mindent megoldjak helyette.

És aki hihetetlen szenvedéllyel tud szeretni.

2016. aug. 11. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Nos, ha azt mondanám, hogy keresgélek, akkor elhamarkodott kijelentést tennék, mert fura vagy nem fura, 17 évesen se érdekel jobban ez a téma, mint 11 évesen. Néha elgondolkozok rajta, hogy furcsa, hogy a környezetemben mindenki kapcsolatban van, és mindenki elalélva ül a rózsaszín felhőn, de nekem nem hiányzik igazából a dolog. Olvasok, sztorikat írogatok, és búvárkodok az MBTI-s témákban, de azon túl, hogy az olvasmányaimban is ilyenkor járni szoktak az emberek, és emiatt érdekesnek találom, hogy engem nem vonzz a dolog, nem kavar fel túlzottan. Magamat ismerve simán kinézem magamból, hogy 60 évesen is úgy bújom a könyveimet, hogy nem mentem el meginni egy ásványvizet se senkivel :D

Elméleti síkon az elsődleges szempont - bár ezzel INTJ-nek nem fogok meglepetést okozni- , hogy értelmes legyen, lehetőleg kiemelkedően, tudjon csendben lenni - komolyan, ki nem állhatom, ha valaki megállás nélkül szövegel úgy, hogy még érdektelen is a téma, amit felvetett- és, a tesztre kanyarodva ne legyen "erősen" F jegyű. Másnál máshogy lehet, de nekem nincs türelmem lelkizgetni, mindent kétszer átfogalmazni magamban, mielőtt megszólalok nehogy megsértsem, hallgatni, ahogy valaki olyan dolgok miatt nyavalyog, amiket meg lehetne hamar oldani, ha az illető összekapja magát, felesleges kesergés helyett, és persze az se tetszik, ha valaki nagyon elnyomható. Ezen a téren inkább a középúthoz hajlok, a másik se akarjon basáskodni rajtam, mert attól robbanok, de ne is legyen málé, akivel ha rossz passzban vagyok, két perc alatt felmosom a padlót. Nagy valószínűséggel egy másik INTJ, egy ENTJ vagy egy ISTP/ESTP lenne a befutó, hogyha betűjelekben gondolkozunk.

Az előző válaszolóknál felvetett kérdésre válaszolva pedig... nekem sincsen több ötletem, hogy egyáltalán hol lehet INTJ-kbe futni. A magam részéről eddig egy könyves oldalon, és itt beszéltem a legtöbbel, személyesen egyet se ismerek. Én azokat az eseteket leszámítva, amikor muszáj egy elintéznivaló miatt kimozdulni vagy könyveket veszek, akkor otthon ülök, és lekötöm magam, úgyhogy valószínűleg a többiek is így üthetik el az időt.

Remélem, tudtam segíteni.

INTJ/lány

2018. jan. 22. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!