Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társnak mennyire vállalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társnak mennyire vállalnátok be egy borderline személyiséggel rendelkező lányt?

Figyelt kérdés
Aki tesz ellene, és betegségtudattal rendelkezik, befordulás jellemzőbb mint a dühkitörések.

2015. ápr. 6. 19:56
1 2
 1/18 Interferencia ***** válasza:
22%
Őszintén szólva nem nagyon, egyem a szívedet!
2015. ápr. 6. 19:58
 2/18 anonim ***** válasza:
Mi.az?
2015. ápr. 6. 19:59
 3/18 To7ka ***** válasza:
100%
Ha megszeretek valakit nem hiszem, hogy ha ilyen tudatosan áll a betegségéhez, ne lehetne megoldani. Sok türelmet és odafigyelést igényel, de biztos vagyok benne, hogy fogsz találni valakit!:)
2015. ápr. 6. 20:01
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell várni, míg elmúlik a rózsaszín köd és reálisan lehet gondolkodni. Akkor fel lehet mérni, hogy a normál életbe, a tervekbe belefér-e egy "beteg" élethosszig tartó gondozása.
2015. ápr. 6. 20:06
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem értem miért csak privátba osztotta meg ezt a hasznos gondolatot. Lehet, hogy van egy kis defektem de legalább felvállalom.... :D

phalxen: végeznék rajta lobotómiát,és úgy már lehetne baszni :D más különben lipót,vag a vonat elé való :d

2015. ápr. 6. 20:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
aha, az a paraszt nekem is írogat.
2015. ápr. 6. 20:15
 7/18 A kérdező kommentje:

Életem nagy részét filozófiai, és pszichologiai könyvek olvasásával töltöttem, tudtam, hogy van valami ami nem stimm így több hibás reakciómmal, gondolatommal tisztában vagyok, tehát nem gondolom hogy élethosszig tartó gondozást igényelnék. Van zenekarom énekelek, így is könnyebben kordában tartom magam mint más borderlineos, nem vagyok kapcsolat függő 2 komoly kapcsolatom volt, az elsőnél nem votl gond az elengedéssel. A másodiknál nehezebb de sikerült hogy ne "zaklassam" és még csak a szexuális kapcsolatot is megszakítottam vele...1 hónap után Ő keresett fel, persze nyílván a kötődés újra utat tört magának nálam. Tehát a lényeg nálam inkább a szeretett társ elvesztése ami befordít.

Bocsánat a regényért, sajnos ha rámjön... :D

2015. ápr. 6. 20:19
 8/18 A kérdező kommentje:

Újabb jó tanács phalxentől!

nem is azért,de legalább kussolnál...igaz pontosan nem tudom az micsoda,a betegséged,de nehezen viselek mindent mástól.

:(

jobb egy egészséges nő,hisz még az is alsóbbrendű nem hogy egy beteg egyed.De őszinte vagy.

lipót helyett meg vadászpuska.

neked is szép estét szia:)

Úgy godolom anyukáddal nem éppen egészséges viszonyt alakítotattok ki gyerekkorod óta, hiszen csak egy nő tudja megutáltatni a nőket ennyire, esetleg édesapád bántalmazott téged vagy anyukádat, hogy ennyire támadó viselkedést produkálsz az iránt amit nem ismersz? Gondolom gyerekkorodban sok kritika érhetett, esetleg a család, környezeted intellektusa begyepesedett...plusz ha már lelövöm magam csakis desert eagle, vagy pedig ha falnál állok egy ak47-es álltal szeretném...Jó tanács inkább olvass többet

2015. ápr. 6. 20:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Te szinteden látod el tanáccsal ezt a gyökeret, azaz reagálsz az IQ-light megjegyzéseira, akkor azt úgysem fogja megérten! Ha meg lemész az ő szintjére, ott Te maradnál alul, mert ő a rutinosabb! :)

Tehát egyszerűen tiltsd le a válaszait és már is nem fog "okosságokat" írni nked!

2015. ápr. 6. 20:36
 10/18 A kérdező kommentje:
Már nem ír :)
2015. ápr. 6. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!