Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
E/INTJ-ként miért nem érdeklem a fiúkat?
Őszíntén megértem, én egy elég komoly személyiség vagyok. Szeretem ha valamit elmagyaráznak nekem az tudományos szemszögből van lealapozva. Mindenre nyitott vagyok egyébként. De furcsa módon közben társasági lény is. Nem hiába jött ki 50% E és I között. Külsőleg edzett vékony testalkatom van, tehát erre sem lehet panasz már ha jönne. Ambícionózus ember vagyok :) Valójában nem zavar, hogy nincs barátom már egy ideje, de ha odajön hozzám valaki csak nagy ritkán kerekedik belőle igazi beszélgetés :)
20/L
Ez egy fajta "lusta vagyok leírni ide az életrajzom" kategórizálás volt :D Csak, hogy nagyjából mindenki tudja mire gondolok :)
#3 vagyok. Azt hiszem ENFP vagyok. [link]
15/F
Én is INTJ vagyok :D
De én meg nem is akarok még kapcsolatot :D majd eljön a megfelelő személy :D
17F
ESTP-A vagyok :D elolvastam a tied is, és amiket olvastam rólad, szimpatikus vagy azalapján! :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!