Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Intj 16 éves lány vagyok! Mit...

Intj 16 éves lány vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ne mondjátok azt, hogy fiatal vagyok és hülyeség ez a személyiségteszt, de de általánosba és most megyek 10. be és még mindig nincsenek barátaim. Mindenki utál (nem túlzok), és amikor megkérdezem tőlük nem is tudják miről beszélek, csak valami tudatalatti gyűlölet. Van valami ötletetek? Megnézzem, hogy milyen munkákat ajánlanak és rájöttem, hogy tényleg, de nem tudom, hogy érjem el mert pl van egy kis sorozat függőségem és elég lusta is vagyok és ha elhatározom hogy tanulok rendesen és elérem a célom valahogy sose sikerül és max 3 napig szokott sikerülni, nem tudok egyszerre egy dologra koncentrálni egyszerűen nem megy akárhogy is próbálkozom, ezért is szoktam sorozatokat nézni mert akkor max még plusz egy dolgon tudok csak gondolkozni nem pedig millión.

Van valami tanácsotok? és légyszí normális választ adjatok az nem érdekel hogy hülyeség ez a teszt meg minden.

2018. jún. 27. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Kérdésed alapján (fogalmazás) meg kell kérdeznem: szívsz is valamit, vagy csak iszol?
2018. jún. 27. 15:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Most ezt komolyan nem értem elég nehéz volt megfogalmaznom és tudom hogy nem jól sikerült, és mivel láttam hasonló ezért kértem hogy ne legyetek p*csök a válaszadásnál.
2018. jún. 27. 16:54
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Csak én nem vágom miről beszélsz?! Sok volt a vbk vagy mi? Csak valami tudatalatti gyűlölet? Hát érdekes lány lehetsz..
2018. jún. 27. 19:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Az intj egy személyiség típus érdekelne van e más hasonló személyiséggel és problémával
2018. jún. 27. 23:54
 5/13 anonim válasza:
100%
A Myers-Briggs személyiségtesztre gondolsz bizonyára,ha van kedved,írj nyugodtan privátban és segítek neked!
2018. jún. 28. 10:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb, amit tehetsz, hogy megszokod. Az INTJ egy nem kifejezetten emberbarát típus, a gyakoribb típusokban SJ-SP valamiféle "zsigeri ellenszenvet" is vált ki az átlag INTJ, kíméletlenül logikus, máshogyan gondolkozik, mint az átlag, máshogy kezeli a bevett társadalmi korlátokat, durvább... és mindig nyerni akar, legtöbb esetben valamelyest arrogáns is. Nem a legnépszerűbb emberfajta... :D

Viszont egy észrevétel; Ha nehezen koncentrálsz egy dologra, szerteszét kalandozik a figyelmed, akkor érdemes lenne megnézned egy másik tesztet, mert ez a magas Ne (extrovertált intuíciót) használó típusokra jellemző, mint az ENTP, az INTP, az ENFP vagy az INFP. Az INTJ-k Ni-t, azaz introvertált intuíciót használnak, ami egy olyan adatgyűjtő funkció, mint egy szivacs, ha hozzákezdenek valamihoz, "beszívják" az ahhoz kapcsolódó összes információt. Míg a Ne pattog az ötletek között, mint egy bolha, mindig, amit a legizgalmasabbnak, legérdekesebbnek talál, azzal foglalkozik, nehezen összpontosít, mozgásban kell lennie. Mindennel csak addig foglalkozik, ameddig feltétlen izgalmas neki, utána megy a következő cselekvésre vagy témára.

2018. júl. 20. 04:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Már vagy 6x megcsináltam ilyen tesztet másokat is meg ugyanazt is többször es mindig eh jött ki.
2018. júl. 21. 00:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Ja ésvmég annyi, hogy igazából van olyan hogy csak egy dologra koncentrálok és megfeletkezem minden másról de ha valami egy picit is nem köt le akkor már egyből 5000 dolgon kattog az agyam és ilyen teljesen hülyeségekről eszembe jutnak mimdenféle kapcsolatok hogy ez volt és arról eszembe jut hogy csináltam ezt meg hasonlóan a.végtelenig el tudok menni
2018. júl. 21. 02:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezt én továbbra is Ne-gyanúsnak látom. A Ni-nél van úgynevezett "ötletlavina", amikor megrohanják az agyát a különféle ötletek, de ez az INTJ-nél úgy érvényesül, hogy akkor mindet meg is akarja vizsgálni, le is akarja írni, miután persze rendszerezte őket magában.

Szerintem érdemes lenne olvasnod egy kicsit az INTP-k funkcióiról, leírásairól.

Még azt fontos eldöntened, hogy Ti-t vagy Te-t használsz logikaként, az INTJ-t Te-t használnak, ami egy célorientált, hatékonyságot követelő, buldózer funkció, a tényekből épít rendszert, arra törekszik, hogy elérje, amit akar. A Ti viszont először rendszert épít, majd abba teszi bele a tényeket, nem célorientált, inkább a folyamat érdekli, amivel a végkifejlethez lehet jutni, mint maga a nagy egész, amivé a folyamat kifut.

2018. júl. 26. 02:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszön a válszt még akkor körülnézek.
2018. júl. 27. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!