még kicsi voltam...anyuval boltba voltunk. levettem a polcról egy plüss méhet,odamegyek anyámho ezzel a szöveggel:
-anyu vegyük meg,még nincs ilyen ZÜM-ZÜM méhecském!
-ezt ne nekem mondd!
aztán ránéztem ,,anyára",aki egy vásárló volt,szóval beégtem xD anyám a másik oldalon volt,le is csesztem xD
2010. jún. 15. 19:45
14/26 anonim válasza:
16:46
Én vagyok a bnőd!!!
2010. jún. 15. 20:41
15/26 anonim válasza:
Hasonló eset történt velem is. A bátyámmal voltunk, nézegettünk a barátnőjének ajándékot egy ékszerboltban (ilyen nagyobban.) Egyszercsak megláttam egy gyönyörű szép gyűrűt, megfogtam a karját és elkezdtem mutogatni. Na kiderült, hogy nem a bátyám karját fogom és az illető fickó elég érdekesen nézett rám. A bátyám meg röhögött a pult másik végén. Na mikor észrevettem, égett a fejem rendesen. :D
2010. jún. 15. 21:18
16/26 anonim válasza:
jaaaj velem mi volt....
asszem kedden nem tom (húlthét)
:'(
2010. jún. 15. 21:56
17/26 anonim válasza:
Suliban jött meg...nem volt nálam semmi....látta mindenki a szép kis foltomat.Öt éve volt,már nem is emlékeztem rá,csak most,hogy így felhoztad.
Az is jó volt,amikor platformcipőben lecsúsztam a Keleti lépcsőjéről a főbejáratnál.Csak kb. 600 turista röhögött rajtam.
2010. jún. 15. 22:00
18/26 anonim válasza:
Húúú!Még visszagondolni is szörnyű arra a napra!
Télen nagyon felfáztam,és állandóan pisilnem kellett,még akkor is ha alig ittam vmit.:(
Éppen hazafelé tartottam.A megállóban még semmi gáz nem volt,de ahogy leültem a buszon,már éreztem hogy nagyon kell pisilnem.Már szinte remegtem az erölködéstől,hogy jajj csak bírjam ki hazáig!Hát nem bírtam ki...:(:(:(Ez volt életem legkínosabb élménye.Ráadásul sokan voltak a buszon.Zokogva rohantam haza.:(:(
2010. jún. 16. 07:06
19/26 anonim válasza:
20:41
Tényleg te vagy az, Anncii!
2010. jún. 16. 12:37
20/26 anonim válasza:
én vagyok aki le"fingotta" a barátját, most még eszembejutott azis, mikor bnőmmel mentünk színházba, szépen kivoltunk öltözve és a váciúton mentünk végig. Bnőm kicsit lemaradt én meg hátrafele mentem és mondtam neki h siessen már mikor megakadtam, vmi fotellábban, vagy nemtudom és egy hatalmas hátast dobtam a váci út kellős közepén, de nem úgy, hogy csak seggre estem hanem mint egy db fa felborultam, a szép ruhámnak annyi volt mert vmi sz@r-hányás keverékbe estem bele, az expasim pont ott jött el mellettünk (akivel nagyon rosszban voltam) és 2 iszonyú jópasi jött el mellettem és dőltek a röhögéstől... na ha még eszembejut vmi írok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!