Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt életed legeslegcikibb...

Mi volt életed legeslegcikibb pillanata? Mindenféle sztori jöhet. ;)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, tudom használni a keresőt, de nem bizti, h erre is ugyanazok válaszolnak, így több sztorit olvasgathatunk.:)
2010. jún. 12. 17:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy kicsit hosszú lett!
2010. jún. 15. 16:46
 12/26 anonim ***** válasza:
:P:P:P :D
2010. jún. 15. 16:49
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

még kicsi voltam...anyuval boltba voltunk. levettem a polcról egy plüss méhet,odamegyek anyámho ezzel a szöveggel:

-anyu vegyük meg,még nincs ilyen ZÜM-ZÜM méhecském!

-ezt ne nekem mondd!

aztán ránéztem ,,anyára",aki egy vásárló volt,szóval beégtem xD anyám a másik oldalon volt,le is csesztem xD

2010. jún. 15. 19:45
 14/26 anonim ***** válasza:

16:46

Én vagyok a bnőd!!!

2010. jún. 15. 20:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló eset történt velem is. A bátyámmal voltunk, nézegettünk a barátnőjének ajándékot egy ékszerboltban (ilyen nagyobban.) Egyszercsak megláttam egy gyönyörű szép gyűrűt, megfogtam a karját és elkezdtem mutogatni. Na kiderült, hogy nem a bátyám karját fogom és az illető fickó elég érdekesen nézett rám. A bátyám meg röhögött a pult másik végén. Na mikor észrevettem, égett a fejem rendesen. :D
2010. jún. 15. 21:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

jaaaj velem mi volt....

asszem kedden nem tom (húlthét)

:'(

2010. jún. 15. 21:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Suliban jött meg...nem volt nálam semmi....látta mindenki a szép kis foltomat.Öt éve volt,már nem is emlékeztem rá,csak most,hogy így felhoztad.

Az is jó volt,amikor platformcipőben lecsúsztam a Keleti lépcsőjéről a főbejáratnál.Csak kb. 600 turista röhögött rajtam.

2010. jún. 15. 22:00
 18/26 anonim válasza:

Húúú!Még visszagondolni is szörnyű arra a napra!

Télen nagyon felfáztam,és állandóan pisilnem kellett,még akkor is ha alig ittam vmit.:(

Éppen hazafelé tartottam.A megállóban még semmi gáz nem volt,de ahogy leültem a buszon,már éreztem hogy nagyon kell pisilnem.Már szinte remegtem az erölködéstől,hogy jajj csak bírjam ki hazáig!Hát nem bírtam ki...:(:(:(Ez volt életem legkínosabb élménye.Ráadásul sokan voltak a buszon.Zokogva rohantam haza.:(:(

2010. jún. 16. 07:06
 19/26 anonim ***** válasza:

20:41

Tényleg te vagy az, Anncii!

2010. jún. 16. 12:37
 20/26 anonim ***** válasza:
én vagyok aki le"fingotta" a barátját, most még eszembejutott azis, mikor bnőmmel mentünk színházba, szépen kivoltunk öltözve és a váciúton mentünk végig. Bnőm kicsit lemaradt én meg hátrafele mentem és mondtam neki h siessen már mikor megakadtam, vmi fotellábban, vagy nemtudom és egy hatalmas hátast dobtam a váci út kellős közepén, de nem úgy, hogy csak seggre estem hanem mint egy db fa felborultam, a szép ruhámnak annyi volt mert vmi sz@r-hányás keverékbe estem bele, az expasim pont ott jött el mellettünk (akivel nagyon rosszban voltam) és 2 iszonyú jópasi jött el mellettem és dőltek a röhögéstől... na ha még eszembejut vmi írok
2010. jún. 16. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!