Azt mondják, hogy olyan az ember, amilyen zenét halgat. Én mindenféle zenét halgatok (tényleg. A heavymetálon át a hardrockon keresztül a poppot érintve, áthaladva a punkon a technoig). Akkor én mi vagyok?
Figyelt kérdés
egy személyiségnélküli ember aki keresi magát de nem találja?
jah a rock&roll-t mondjuk úúútálom
2010. júl. 17. 00:06
1/7 anonim válasza:
Nagy baromsag ez. Normalis ember vagy, teljesen mindegy hogy milyen zenet hallgatsz, akar ha elhatarolodsz csak egy stilusra is, attol lehetsz jo embert.
2/7 anonim válasza:
Mivan? XD
A heavy metal meg a hard rock a rock&roll része.
Ez nem mondja meg, hogy milyen ember vagy; csak hogy még nem hallottál jó zenét.
3/7 anonim válasza:
rólam nem igazán gondolja senki, hogy milyen zenéket hallgatok, mert én ilyen visszahúzódó jókisány vagyok, persze aki utálja az egész világot és legszívesebben öngyilkos lenne
na igen ezt senki nem gondolná rólam
4/7 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=NX9tko_5TQQ
hát nem tudom szerintem van különbség... az lehet, hogy a rock n roll-ból alakult ki a rock meg a metál is, de ha azt mondod, hogy ez ugyan az, akkor biztos én vagyok a hülye. http://www.youtube.com/watch?v=O1FkbvGl-IU
2010. júl. 17. 10:42
5/7 anonim válasza:
Mindenfél zenét hallgatni bárki képes. Az hogy valaki érti és érzi e azt amit hallgat, az már más kérdés. Lehet te is észre vetted már, hogy minden stílusú zenében megtalálhatók ugyanazok a jellemzők, csak más módon van hangszerelve, létrehozva. Az hogy hányfele stílust hallgatsz, követsz, az már csak a kiváncsiságod függvénye.
6/7 anonim válasza:
én ugyanígy minden féle zenét halgatok... de rám csak annyit szoktak mondani, hogy hülye vagyok(:
7/7 anonim válasza:
Szerintem nagy baromság ez a beskatulyázás. Attól, hogy sokféle zenét szeretsz, még lehetsz jófej. Én is hallgatok rockot, metált, poppot, rapet, sőt, néha klasszikus zenét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!