Mi volt életed legeslegcikibb pillanata? Mindenféle sztori jöhet. ;)
Éppen moziban ültem,kólát ittam és egy váratlan pillanatban egy rendeset böfögtem XD és persze nagyon-nagyon csendes rész volt,én meg szét röhögtem az agyamat(persze halkan próbáltam)de még vagy 5 percig csöndes jelenet volt,azt hiszem még az előttem ülő is hátra fordult...
csak az volt a baj,hogy nem nagyon bírtam visszatartani a röhögést mert elég "embereset" böfögtem.
:D:D az utolsó az rohadt jó volt :) ha van még mesélj ilyet :D
én nemtom nem emléxek
utolsó elötti xDxD nagyon naaagy muhahah :D
én nem mesélek inkább mert leírni is gáz :S
Az egyik nap a barátnőmmel kimentünk a közeli tóhoz, úgy volt, hogy csak lógatjuk a lábunkat. A barátnőm hozott fürdőruhát is, mert tudta, hogy úgysem bírja ki fürdés nélkül. Így is lett. Levetkőzött és elkezdett lubickolni a vízben, miközben engem is buzdított, hogy menjek bele. (persze úgy, hogy előtte hazamegyünk fürdőruciért) Nekem otthon direkt megmondták, hogy ne fürödjek, így nem akartam otthonról ruhát hozni. Már nem bírtam tovább, ezért levetkőztem és meztelenül fürödtem, gondolván úgysem jön senki. Nem így történt. Már kis ideje fürödtem, mikor úgy gondoltam elég volt, megyek ki felöltözni. (előtte szárítkozni is kellett, törölköző nem volt) Ki is mentem a partra és a tóval szemben álltam meg. A barátnőm elkezdett ordítozni, hogy rohanjak vissza a vízbe, mert jönnek, de én nem hittem neki, azt hittem csak ugrat. Aztán mikor már nagyon határozottan és ijedten kiabált, fogtam magam és befutottam a vízbe. Jól tettem, mivel valóban jöttek, méghozzá fiúk, sőt az egyik a 3. szomszédunk volt. Nagyon megijedtem, de szerencsére a barátnőm volt olyan kedves és behozta a vízbe a saját ruháját, hogy az enyém ne legyen vizes. Így nagy nehezen belepaszíroztam magam a ruhájába, de ki nem mehettem a vízből, mert a póló fehér volt és vizesen átlátszott. Úgy terveztük hát, hogy megvárjuk míg elmennek, de szerencsétlenségemre jött még egy csapás: a barátnőmnek kiesett a fülbevalója és mivel nagyon szerette, meg akarta keresni. Hazament hát egy búvárszemüvegért, miközben nekem a vízben kellett maradnom, mivel nem mehettem ki. Majd megfagytam mire visszaért, de aztán hála égnek megtalálta a fülbevalót, miközben a fiúk is elmentek. Így végre megmenekültem.
Azt nem tudom, hogy a fiúk megláttak-e, de elképzelhető, hogy igen, mivel látták, hogy a bnőm behozza a ruháját és én felveszem, tehát gondolták, hogy nincs rajtam fürdőruci!
Nagyon ciki volt! 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!