Ha csak egyetlen nap lenne hátra az életedből (te ezt tudnád), akkor mit tennél? Meglenne hozzá mindenféle körülmény, amilyen csak kell.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 12:02
1/28 anonim válasza:
Kiülnék a napra, folyópartra és hallgatnám a madárcsicsergést és a vízcsobogást.
2/28 anonim válasza:
betépnék és kipróbálnám milyen érzés embert ölni :)
3/28 anonim válasza:
Lefeküdnék egy bögyös fekete nővel, kitapogatnám végre milyen tapintása van egy szilikon mellnek, esetleg azzal is lefeküdnék, sőt biztos. Elutaznék a karib szigetekre ahol a kedvenc koktélomat innám amennyit csak birok belőle miközben a tengerparton a naplementét nézném a pálmafák alatt. Este végsebességig hajtanám a kedvenc kocsimat, amivel szándékosan nekimennék a falnak.
4/28 A kérdező kommentje:
xD
2009. ápr. 15. 12:17
5/28 anonim válasza:
Karib tengeres-koktélos-sportkocsis vagyok.
És nem értem miért lettem lepontozva, szingli vagyok és megtehetem. Aki csöndben otthon akar meghalni az tegye azt, nem vetem meg érte, de én nem szégyellem hogy belecsapnék a lecsóba ha egyszer el van vetve a kocka. Aki nem tesz életében olyan dolgot amire érdemes emlékezni, akkor minek él?
6/28 A kérdező kommentje:
nem én pontoztalak le
szürke kezecskét kaptál, egy kicsit őrültek a vágyaid, de senki sem egyforma :D
2009. ápr. 15. 12:29
7/28 anonim válasza:
én valósznüleg letépném magamról a ruháimat kirohannék az utcára és artikulálatlan hangod üvölteném: ÉLNI AKAROOOOK!!!!:D
egy nap nagyonkevés...
amúgy valószínüleg 3-4 embernek szerelmet vallanék kibékülnék akivel csak tudok, végül pedig zenét hallgatva füves cigivel a kézben várnám a halált...
8/28 anonim válasza:
Leülnék és megírnám az életem :) persze egy karton Martinivel a gyomromban :)
9/28 anonim válasza:
Ötven évesen végre motoroznék egy jót (jogsi nélkül) Jack Daniels társaságában, ha túlélném elbúcsúznék a szeretteimtől és bluest hallgatnék!
10/28 anonim válasza:
Szerelmet vallanék három embernek, talán az alatt az 1 nap alatt még történne is valami közöttünk. Megmondanám a barátnőimnek mennyire szeretem őket, de lenne olyan is akinek megmondanám, hogy miért olyan amilyen. Aztán a legeslegjobb barátnőmmel vagy az egyik sráccal elutaznék Görögországba, megnézni a naplementét, mialatt beteljesedik a vég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!