Ha csak egyetlen nap lenne hátra az életedből (te ezt tudnád), akkor mit tennél? Meglenne hozzá mindenféle körülmény, amilyen csak kell.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 12:02
21/28 anonim válasza:
Egész nap sírnék hogy el kell válnom a páromtól, és valószínüleg a sírástól és fájdalomtól hamarabb meghalnék, mint ahogy az jönne magától.
22/28 anonim válasza:
A férjemmel és a fiammal tölteném az egész napot békében. Elbúcsúznék az egész családtól. Talán el is utaznánk egy olyan helyre, ahová mindig vágytam...sok ilyen van, nem tudom, hogy melyiket választanám.
23/28 anonim válasza:
Annyi rossz embert ölnék meg, amennyit csak tudnék, teljesen mindegy milyen nemzetiségű, az a lényeg, hogy árt másoknak, bánt másokat, nem érdemli meg az életet.
24/28 anonim válasza:
A kislányommal tölteném a napot, meg a párommal, szüleimmel. Próbálnék mindent elmondani nekik, ami fontos. Este a legjobb étteremben vacsoráznék a családommal, majd szeretkeznénk egy utolsót a párommal, végül elaludnék örökre.
Remélem, erre az elkövetkezendő 60 évben nem kerül sor! Kaszás barátunk megvárhatná, amíg pár éven át dajkálom a dédunokáimat is! :)
25/28 anonim válasza:
Elkocsiznék a barátaimhoz, eltöltenék velük egy kis időt, aztán kocsikázgatnék, majd zabálnék meg szét nem esek. Ha már jól laktam, lesmárnám a titkon imádott "szerelmemet". Nem búcsúznék senkitől, hogy ne szomorkodjanak.
26/28 anonim válasza:
Hát reggel felkelnék, és elszívnák egy füves cigit, és utána beparáznék, hogy holnap már nem leszek, és ezért elszívnák gyorsan még egyet! XD XD Ezután gyorsan összeszedném a barátaimat és velük is szívnák egy cigit, és megmondanám nekik, hogy ha van rá módjuk, a temetésemen is szívjanak! XD Ezután az addigra már szétszívott fejemmel megkeresném azt a lányt, akit a legjobban kedveltem az életem során, és megcsókolnám! Aztán elmesélném neki, hogy holnap már nem leszek, és ő megsajnálna, és elvenné a szüzességemet XD XD Ezután elmennék a temetőbe megkeresni a nagyszüleim sírját és megemlékeznék róluk pár percig, egy újabb cigi erejéig! Na akkor addigra már nagyon kész lennék, így a maradék időmet sétálással tölteném, ezután hazamennék, elszívnám a maradék füvemet és utána meg beleröhögnék a halál arcába! Ha már meg kell halni, legalább jó kedvűen haljak meg! Szóval én ezt tenném.
27/28 anonim válasza:
Megkeresném azokat az embereket, akiket mindig is szerettem, de nem mondhattam el nekik.
Jó lenne tudni, hogy ők is ugyanezt érezték-e akkor...
28/28 anonim válasza:
az ex-emet megkeresném, lemennék a Balcsihoz, és hozzábujva nézném vele a vizet.
egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!