Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha csak egyetlen nap lenne...

Ha csak egyetlen nap lenne hátra az életedből (te ezt tudnád), akkor mit tennél? Meglenne hozzá mindenféle körülmény, amilyen csak kell.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 12:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%
Egész nap sírnék hogy el kell válnom a páromtól, és valószínüleg a sírástól és fájdalomtól hamarabb meghalnék, mint ahogy az jönne magától.
2009. ápr. 15. 15:24
 22/28 anonim ***** válasza:
92%
A férjemmel és a fiammal tölteném az egész napot békében. Elbúcsúznék az egész családtól. Talán el is utaznánk egy olyan helyre, ahová mindig vágytam...sok ilyen van, nem tudom, hogy melyiket választanám.
2009. ápr. 15. 15:29
 23/28 anonim ***** válasza:
90%
Annyi rossz embert ölnék meg, amennyit csak tudnék, teljesen mindegy milyen nemzetiségű, az a lényeg, hogy árt másoknak, bánt másokat, nem érdemli meg az életet.
2009. ápr. 15. 15:45
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

A kislányommal tölteném a napot, meg a párommal, szüleimmel. Próbálnék mindent elmondani nekik, ami fontos. Este a legjobb étteremben vacsoráznék a családommal, majd szeretkeznénk egy utolsót a párommal, végül elaludnék örökre.

Remélem, erre az elkövetkezendő 60 évben nem kerül sor! Kaszás barátunk megvárhatná, amíg pár éven át dajkálom a dédunokáimat is! :)

2009. ápr. 15. 16:01
 25/28 anonim ***** válasza:
71%
Elkocsiznék a barátaimhoz, eltöltenék velük egy kis időt, aztán kocsikázgatnék, majd zabálnék meg szét nem esek. Ha már jól laktam, lesmárnám a titkon imádott "szerelmemet". Nem búcsúznék senkitől, hogy ne szomorkodjanak.
2009. ápr. 15. 18:28
 26/28 anonim ***** válasza:
58%
Hát reggel felkelnék, és elszívnák egy füves cigit, és utána beparáznék, hogy holnap már nem leszek, és ezért elszívnák gyorsan még egyet! XD XD Ezután gyorsan összeszedném a barátaimat és velük is szívnák egy cigit, és megmondanám nekik, hogy ha van rá módjuk, a temetésemen is szívjanak! XD Ezután az addigra már szétszívott fejemmel megkeresném azt a lányt, akit a legjobban kedveltem az életem során, és megcsókolnám! Aztán elmesélném neki, hogy holnap már nem leszek, és ő megsajnálna, és elvenné a szüzességemet XD XD Ezután elmennék a temetőbe megkeresni a nagyszüleim sírját és megemlékeznék róluk pár percig, egy újabb cigi erejéig! Na akkor addigra már nagyon kész lennék, így a maradék időmet sétálással tölteném, ezután hazamennék, elszívnám a maradék füvemet és utána meg beleröhögnék a halál arcába! Ha már meg kell halni, legalább jó kedvűen haljak meg! Szóval én ezt tenném.
2009. ápr. 16. 13:41
 27/28 anonim válasza:
100%

Megkeresném azokat az embereket, akiket mindig is szerettem, de nem mondhattam el nekik.

Jó lenne tudni, hogy ők is ugyanezt érezték-e akkor...

2009. ápr. 18. 21:56
 28/28 anonim ***** válasza:

az ex-emet megkeresném, lemennék a Balcsihoz, és hozzábujva nézném vele a vizet.

egész nap.

2009. ápr. 22. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!