Hogy lehetek lazább, boldogabb?
Figyelt kérdés
2 éve még rengeteg barát vett körül, társasági lény vagyok, és úgy érzem csak a barátaim az egyetlen támaszom. 1 éve anyukám meghalt, és árva lettem. Nagyon magányosnak érzem magam. Nem tudom túl tenni magam rajta. Olyan szinten depressziós lettem, hogy nem tudom hogy hol a visszaút. A barátaimmal is taszító voltam,nem láttam semmibe viccet. Mindent kiforgattam. Olyan sokszor megbántottam őket, hogy már egyetlen barátom se maradt. Van egy ”legjobb” barátnő, mára már alig beszél velem. Talált másik személyt, akivel jó elvan. Hiányzik hogy vele beszélgessek, hogy lelkiztünk. Anya betegsége, és a gyász végéig mellettem volt. Ezért ragaszkodom hozzá. De nem tudom,hogy mit tegyek hogy visszanyerjem eredeti ömmagam.2018. ápr. 12. 18:59
1/3 naphtha válasza:
Nem leszel a régi, több lettél egy tapasztalattal. Ezt már így kell folytatni.
Nem szeretem, hogy a halált úgy kezeljük, mint egy sorozatgyilkost, ami mindenkit megtalál.
Születés+létezés(élet)+halál.
Ezt az matekot nem lehet kikerülni.
De ha már részese lehetsz ennek a csodának, hogy élsz, azt kötelességed úgy csinálni, hogy jó legyen...legalább neked. Anyud nem azért halt meg, hogy te élőhalott legyél miatta. Ez a legrosszabb amit tehetsz. MOST kezdj el élni. Értékeld, köszönd meg neki az ajándékot, hogy életet adott neked. Viszont engem felhúztál a hülyeségeddel, várom a bocsánatkérést ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló kicsit depressziós vagyok, nem tudok úgy pozitív lenni. De azért bocsánat ha valakit megbántok ;)
2018. ápr. 16. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!