Idegesítő lehet annak az embernek lennem, aki 100 000 000-ként kérdezi meg ezen a platformon, hogy "pszichopata lehetek-e? "
A kérdés maga onnan fejlődött ki jómagamban, hogy az általam úgy nevezett "felszínes baráti rétegem" (más szóval, akik barátként gondolnak rám(?), csak én nem viszonyzom
ezt az érzelmet) többször is komoly hangnemben, esetenként hangosan, neveztek engem pszichopatának, illetve elmebetegnek.. Nos én személyszerint nem látnám úgy, hogy
az lennék, de akkor mégis miért tettem fel ide a kérdést, valamelyest honnan gondolhatják rólam ezt, a szerintem tévképet? Mondjuk nem érzek senki iránt semmit sem,
mindenkit kedvem szerint manipulálok (imádom ezt a szót), vagy kedvében járok, annak érdekében, hogy a kisőbbiekben, a részemről hasznosan használjam őket, nem
érdekelve, miként éreznek ezen cselekvésem iránt.. Tehát kimondhatjuk tárgyként kezelem az embereket, továbbá a szükségleteimen kivül másfajta érzelmet nem igen érzek..
Mosntanra igen szokványossá vállt részemről, az hogy mindenről a gyilkolás jut eszembe, nem úgy, mint szemlélő, hanem cselekvő.. Folyton gondolkodom, hogyan lehetne a
lebukás kockázata nélkül kiontani egy embertársam életét.. Volt példa szadista hajlamú viselkedéseimre, késelés, verekedés Best Gore-on lévő élvezetem kiteljedése stb..
Jöjjön a fő kérdés, mit gondoltok? Leszögezném, jól tudom problémáim vannak, illetve minél előbb orvoshoz kéne mennem ezekkel.. Szóval ne erre reflektáljunk, hanem a többször is megemlített kérdésemre
U.I.: Most csaptam össze az egészet, elnézést a nyelvtanilag helytelen mondatokért!
"Embertársaid" :D
Téged csak vonz ez a dolog. Túlságosan is könyvszagú amit leírtál. Nem csak ez az egy szó, maga az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!