Fordult máreg a fejetekben az emberölés?
Mielőtt jönne a sok érzelmikitöréses "pi*sa"...
Nem minden pszichopata gyilkos, és nem minden gyilkos pszichopata'
Nem konkrétan a gyilkoslásta vagyok kiváncsi, hanem magára a vágyra, nem a szándékra, hanem az ösztönre és reakciókra, az ezekben lévő gondolatokban átélt mentális élvezetre. Ha volt/van valakinek hasonló, írhatna róla talán pár sort. Akit pedig csak pofázna, azegtehet egy baromi nagy szívességet.
Az elsőhöz hasonlóan, én is gondolkoztam korábban öngyilkosságon, de - ahogy láthatjátok -, nem tettem meg, és örülök is, hogy nem.
Gyilkossággal kapcsolatban... Volt már olyan, hogy elképzeltem, milyen érzés lehet megölni valakit. Egy kellemes nyári estén mennék az utcán, és valakit jól összeszurkálnék. Amikor ilyen eszembe jutott, egész különös érzés volt, szinte élveztem a gyilkosság gondolatát. Viszont soha nem ölnék embert. Nem akarok gyilkos lenni, a gyilkosság bűn (a törvény szemében és Isten szemében egyaránt). Olyan bűn ez, amit nem akarnék semmiképp elkövetni, nem csak a következményektől való félelem, hanem sokkal inkább a bűn súlyossága miatt sem. Nem akarok egy ártatlan embernek sem ártani.
Visszafelé sokkal szívesebben játszom el a gondolattal: vagyis áldozat vagyok, valaki pedig megöl engem.
Valamiért érdekelnek a gyilkosságok, ezért sok krimit megnézek, meg gyilkossággal kapcsolatos videókat is (akár valódi felvételeket, akár filmjeleneteket).
Nekem úgy fele-fele arányban fordul me a fejemben minden más gondolattal együtt. Elutasítom az emberi élet értékét hangsúlyozó értékrendet. Nagyon szívesen èlnék egy anarchia uralta világban.
Mindazonáltal ahhoz, hogy megöljek valamit, nagyon komoly hibát kellene elkövetnie ellenem, különben nem kockáztatnám a saját biztonságomat.
Az első két válasszoló, kicsit átfogalmazta, de az önön gyilkosság is annak számít. Az eggyik betegségemnek hála, na meg pszhichés gyengeségemet bizonyítva, én tettem.pár kísérletet. Persze végül inkább csukva hagytam a szemem, nem vettem tudomást már az ehez vezető ingerekről.
3.
Az káosz se rossz, de hiába csak azt bántanád aki keresztbe tenne, anarchia...ember embernek farkasa, és nincs válogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!