Nektek is egész nap a gyúrás jár a fejetekben?
Figyelt kérdés
Mindig a fejemben van:D2015. febr. 9. 20:29
1/9 anonim válasza:
Mostanában már nem. Első évben folyamatosan ezen kattogott az agyam, hogy mit egyek, mit eddzek, állandóan olvastam a best workout javaslatokat, de rájöttem hogy nem érdemes annyit filózni rajta, csak addig amíg rá nem jössz mi az ami neked működik és azt addig csinálni amíg még beválik.
2/9 anonim válasza:
Igen, néha már túlzásnak tartom.
3/9 - palilaci - válasza:
Szinten. De ez vegulis "oke" hiszen mas eletmodot kivan es akkormeg kit zavar? :D
4/9 anonim válasza:
Hát azért nem egyfolytába de mivel egy életstílus nyílván sokat a fejembe van. Kajálásnál is teljesen megszoktam már
5/9 - palilaci - válasza:
Én mar nem latok kajat... csak feherjet, zsirt, szenhidratot
6/9 A kérdező kommentje:
Már én sem a kaját látom:D
Belebolondulunk:D
És pont ez az,amiért a koxhoz nyúl az ember...
2015. febr. 9. 22:02
9/9 anonim válasza:
az első évben nekem is állandóan a kondin járt az agyam ma már csak annyit ha valaki megkérdezi tőlem holnap milyen nap lesz akk pl ha hétfő lesz akk az a válasz hogy mell-váll XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!