Szerintetek én mi vagyok?
Depressziós, gondolom.
Nézd meg, hogy ezek a tünetek illenek-e rád: [link]
Hát nem tudom mi vagy, de hogy nem egy sétáló helyesírási kézikönyv az biztos.
Amúgy
1. depressziós
2. morcos tini
3. különleges kis hópelyhecske
Felületes vagy.
Ha vennéd a fáradságot másokat megismerni nem utálnál senkit csak magadat.
Te az vagy, aki úgy érzi, hogy utálja az egész világot, de úgy igazából. Az vagy, aki nem bírja kifejezni, mennyire gyűlöli az embereket, és aki legszívesebben megölné az egész földet. Stb…
Viccet félretéve valószínű egy tizenéves vagy, aki tele van frusztrációval, szorongással, csalódottsággal. Az vagy, aki már nem gyerek annyira, hogy felhőtlenül jól érezze magát, de még nem elég érett, hogy kellően magabiztos, határozott, céltudatos, elégedett legyen. Már látod a világ negatívumait, a kötelességeket, a szabályokat, de még nem tartasz ott, hogy ezeket elfogadd, belásd, felelősséget vállalj bármiért is. Valószínű ezért utálod az embereket, mert minddel van dolgod, tennivalód, csak még nem tanultad meg, hogyan kezeld őket, és nem akarod, hogy dolgod legyen velük. Már van céltudatosságod, csak még azt nem tudod, hogy hol is van a cél. Értékes akarsz lenni, csak nem tudod, hogy mi az, ami értékes benned. Nyavalygó hisztis vagy és öntelt egyszerre. Röviden: Gyereknek túl felnőtt vagy, felnőttnek túl gyerek. (Mint még rajtad kívül sokan mások.)
De semmi gond. Pár év, és elmúlik. Mondjuk azért nem árt, ha esetleg felkeresel egy pszichológust, az átsegíthet néhány dolgon, elkerülheted, hogy a későbbiekben tartós személyiségtorzulást okozzon az, amit most érzel. Persze az sem kizárt, hogy komolyabb problémád is van, mint hogy tizenéves vagy, de ezt így négy sorból egy szakember sem fogja tudni megmondani. Ha viszont így van, akkor meg annál inkább érdemes lenne felkeresni egy pszichológust.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!