Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez betegség? :S

Szerintetek ez betegség? :S

Figyelt kérdés
Nos, 13 éves vok., csaj, és általában ilyen 20 évesek jönnek be nkm, de bejönnek a 14 évesek is, sőőőt, még a 40-45 évesek is:S ez a legnagyobb gondom...de már azon is kaptam magam, h vmelyik csaj mellét már 15 perce bámulom...de nem vok. lezbii..am. gondolkodtam már nagyon sokat azon, ha majd nagyobb leszek, átműtetném magam pasira.....beteg vok.?:(( help
2010. jún. 11. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban még formálódsz, és nem akarok nagyon belemenni a témába, de természetes az is, hogy megnézed az idősebb fiúkat/pasikat. Sőt, még az is, ha a lányokat nézed meg. Bár az utóbbi esetben tedd fel magadnak a kérdést, hogy szexuálisan vonzódsz-e hozzá, vagy inkább csodálod a szépségét, és hasonlítani szeretnél rá. Ha bizonytalan vagy magadban, beszélgess el egy pszichológussal.
2010. jún. 11. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem itt tanácsot kéne adni nem pedig beszólogatni meg oltani a kérdezőt. Nyugi még fejlődésben vagy ez idővel kialakul de ha hoszú idő után is ez lesz akkor fordulj szakemberhez. Sok sikert :)
2010. jún. 11. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

nah... kitörölte a komit.

szánalmas

2010. jún. 11. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat, megfogadom őket...

1ébként pszichológusnak készülök :))

2010. jún. 11. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Gerontofil vagy. Akárcsak Én. A gerontofília a pedofília ellentétje. Különben, nem vagy beteg. Változik ez még. De az sem baj, ha nem.

Pszichológia, hajajj. :)

2010. jún. 11. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:

én is gondoltam már arra hogy átműtettem magam pasivá ..

a csajokkal nagyon jól kijövök de a pasikkal ... hebegek ,habogok meg dadogok össze vissza xd nagyon gáz

de azért mégse fogom hátha következő életembe pasi leszek :D

14/l

2010. jún. 11. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:

ne műtess át semmi, mert-

ebben a korban semmise biztos,

-barom drága

-lehet meggondolod magadat.

2010. jún. 27. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Sya!Dehogy vagy beteg, csak fiatal:)13évesen még annyi minden változik, egyik percben így gondolod, a másikban pedig máshogy...Az meg hogy átműtetnéd magad...Bőven lesz még időd átgondolni. Lehet, h pár hónap múlva már hülyeségnek gondolod...Szép lassan minden kialakul, majd meglátod...

Sya.Pusyka:)

2010. aug. 2. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!