S. O. S! Miért nincs még senkim?
Úgy értem, miért nincs még pasim?(17/L)
Már mindenkinek van párja, csak nekem nincs.(Most nem azt szeretném, hogy "legyen pasim gyorsan, mert már mindenkinek..., vagy tudjak szeretkezni, nem, egyszerűen csak nem tudom senkinek kimutatni a szeretetem).
Ah, még mindig nem bírom normálisan elmagyarázni... Azért szeretnék magam mellé valakit, mert szükségem van mások szeretetére, vagy vmi ilyesmi... A suliban is csak azt látom, hogy kézenfogva megy mindenki és olyan boldogok. Nincs semmi gonduk, mert ott vannak egymásnak. Nekem pedig nincs senkim, akihez odabújhatnék, szeretgethetném... Nézem a romantikus filmeket, de ott is csak azt látom, hogy összejön a 2 főszereplő és nagyon szeretik egymást, semmi sem állhat közéjük.
Igaz, nem vagyok a legszebb(tehát kettétörik a tükör). De én mindent megteszek: szedem a szemöldököm, borotválom a végtagjaimat(amióta az eszemet tudom, olyan hosszú és erős szőrzetem van, mint egy mamutnak), próbálom a divatot követni. Nem vagyok molett, 56 kg. vagyok(talán még soványka is).
Volt egy "szerelmem", de az is csak gyermekszerelem volt, talán 6-7 éves lehettem.
Senki rám sem néz... Végem van, egyedül fogok meghalni! :'S
Teljesen ilyen vagyok én is mint te. Csak én már 21 éves...
Én is nagyon vágyom rá, hogy végre legyen valakim, de csak azt érzem, hogy megy az idő és senkim sincs. Körülöttem már mindenkinek van hosszabb ideje pasija, nekem meg senki. A legutóbb is volt valaki aki udvarolgatott, már kezdtem én is megkedvelni, aztán meg hirtelen eltűnt...
De látod, én 4 évvel vagyok nálad idősebb, engem már jobban szorít az idő, szóval te még ne parázz. :D :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!