Ha 18 évesen nincs senkim, akkor később se lesz?
Figyelt kérdés
nem párkapcsolatra gondolok, az lehetne.
úgy értve, hogy ha most nem ismer, nem szeret senki, nem vagyok fontos senkinek, nem ismer senki, akkor még van esély hogy pár év alatt kialakítok valamiféle kapcsolatot az emberekkel?
2011. márc. 3. 21:09
2/6 anonim válasza:
lemész a kocsmába meghívod sanyi bát egy felesre és már van egy barátod
3/6 anonim válasza:
Biztos lesznek új barátaid, ha erre gondolsz. Bocsi, kicsit homályosan fogalmazol
4/6 anonim válasza:
különben a párkapcsolatod bartai is lehetnek a barátaid
5/6 anonim válasza:
Én is valahogy így állok jelenleg, de én már 19 éves vagyok, remélem nem marad sokáig ez a helyzet. :)
6/6 anonim válasza:
Nem hogy esélyed lesz rá, muszáj lesz. Nekem mondjuk pont az ellentét jegyében teltek a nem is olyan régi diákéveim. Azt írod párkapcsolatod lehetne. Rajtad múlik élsz-e a lehetőségekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!